HAN Bedrijvendag

delen 
9 maart 2015

Jaarlijks organiseert Hogeschool van Arnhem en Nijmegen de bedrijvenmarkt in de ICA lounge, Arnhem. Op deze dag kunnen studenten kennis maken met het bedrijfsleven. Wij zijn natuurlijk weer aanwezig om enthousiaste talenten te spotten voor Bluenotion.

Stage- afstudeeropdracht:

Bluenotion is een software bedrijf waar jonge mensen werken die de online wereld willen gaan aanpakken. Bluenotion wil een bedrijf worden dat leidend is op het gebied van internet en techniek. Hiervoor hebben zij niet zomaar mensen nodig, maar the best of the best. Doel is dan ook om talent te vinden en te behouden. Wij geven studenten de kans om zichzelf zowel professioneel als persoonlijk te onwikkelen in een informele, ontspannen werkomgeving. Met ons jonge team willen we studenten zoveel mogelijk leren om te werken in de praktijk.

Je gaat je bezig houden met de technische realisatie van een offertesysteem. Er zijn namelijk ontzettend veel ondernemers die een hekel hebben aan het maken van offertes. Het duurt lang en er zitten vaak fouten in. Met dit offertesysteem willen wij klanten een totale ondersteuning bieden in het offertebeheer, met efficiënt werken en tijdsbespraing als hoofddoel. Naast efficiënt werken en tijdsbesparing moet de gebruiker in staat zijn om de openstaande offertes in de gaten te houden en wat de slagingskans is van de offertes. We gaan algemene statistieken naast eigen statistieken van het bedrijf leggen zodat je kan benchmarken. Offertes maken wordt zo een stuk leuker en eenvoudiger. Het moet dynamisch worden en geweldig in het gebruik. Graag nemen we ook jouw ideeën mee.

Naast deze opdracht staan er nog drie open, dus neem gerust even contact met ons op!

De bedrijvenmarkt vindt plaats op dinsdag 24 maart van 11.30 uur tot 15.00 uur in de ICA Lounge, Ruitenberglaan 26 Arnhem. Ben jij nog op zoek naar een stage- of afstudeerplek op het gebied van IT voor de periode vanaf september 2015? Kom dan gezellig even langs! Mocht je dinsdag 24 maart niet in de buurt zijn, stuur ons dan een persoonlijk bericht voor meer informatie!

 

info@bluenotion.nl of 024-302 00 15

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!