The 'new' guy | Jelle Streefkerk

delen 
7 juli 2016

Mijn naam is Jelle Streefkerk en ik heb gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen. In mijn laatste jaar heb ik de kans gekregen om bij Bluenotion af te studeren, mezelf te ontwikkelen en met een leuk team aan een project te werken.

Mijn afstudeerstage van vijf maanden ben ik in februari 2016 begonnen. In deze periode heb ik de gebruiksvriendelijkheid van het content management systeem ‘MyNotion’ onderzocht en verbeterd. Hiervoor heb ik verschillende technieken toegepast, zoals usability testen en card sorting sessies. In deze periode heb ik meer geleerd op het gebied van front-end development en projectmatig werken dan ik vooraf dacht te kunnen leren. Zo heb ik een hoop nieuwe technieken ontdekt waar in de praktijk mee wordt gewerkt en heb ik veel van deze technieken ook leren toepassen.

De afstudeeropdracht was vrij groot en complex wat voor best een uitdaging zorgde. Hierin heeft het bedrijf me goed begeleid en de mogelijkheden duidelijk gemaakt. De samenwerking vond ik daarom ook erg prettig en dit alles heeft me goed geholpen.

Voordat ik het wist, waren de 20 weken dan ook alweer voorbij. Aan het einde van de stageperiode heb ik mijn project moeten presenteren en uiteindelijk ben ik met een nette 7 afgestudeerd. Gelukkig wilde Bluenotion niet van me af, want ik kon vervolgens meteen vast aan de slag!

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!