ABV Haukes | Inspectie van vloeistofdichte vloeren, vloeistofkerende vloeren en IBC-werken.

Maatwerk software

Universele, efficiënte manier van werken

Al meer dan twintig jaar voert ABV Haukes, een gerenommeerd familiebedrijf uit Nijmegen, inspecties uit om bodemverontreiniging en bodemvervuiling tegen te gaan. De controleurs van ABV Haukes keuren jaarlijks ongeveer 3000 vloeren, waardoor ze efficiënt moeten kunnen werken. Om die reden maakte ABV Haukes reeds gebruik van een applicatie om de controles te documenteren.

Er was echter een belangrijk minpunt aan de app. Het was namelijk de bedoeling dat de controleurs eenvoudig met tablets en mobiele telefoons konden werken, terwijl de app meer geschikt was voor een desktop en tegelijkertijd wat omslachtig werkte. Hierdoor schakelden een aantal controleurs alsnog over op papier. Aangezien ABV Haukes een universele, efficiënte manier van werken wilde, kwam zij bij ons terecht voor een maatwerk applicatie voor mobiele telefoons.

De nieuwe applicatie

Binnen de nieuwe applicatie ligt de focus op usability. Het is namelijk van belang dat controleurs geen tijd verdoen met onnodige handelingen en de formulieren van de controles eenvoudig kunnen invullen. Daarnaast biedt de app onder andere de mogelijkheid om gegevens (waar nodig) te wijzigen en de controles op te slaan in de database.

Andere features die zorgen voor optimaal gebruiksgemak:

  • Bepalen van de locatie van tekortkomingen;
  • Realtime koppeling met de applicatie die op kantoor wordt gebruikt;
  • Gebruiksvriendelijke manier van navigeren door de app met behulp van swipen.

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!