Prijswinnend

De Reis van Vijf is een prijswinnend spel, met als doel kinderen beter en gevarieerder te leren eten. Een super leuk concept, waarvoor wij de webshop mochten ontwikkelen.

Motiveren en activeren

De hele webshop hebben wij voorzien van verschillende call to actions, die de bezoeker helpen om eenvoudig door de webshop te navigeren. Met één druk op de knop leest de bezoeker over de werking of het ontstaan van het spel. Ook de filmpjes en vrolijke afbeeldingen dragen bij aan de ervaring van de webshop.

Eenvoudig bestellen

We hebben de webshop voorzien van een one page checkout, waarmee het heel overzichtelijk en eenvoudig is om De Reis van Vijf te bestellen. De bezoeker vult simpelweg zijn/haar persoonlijke gegevens en de verzend- en betaalgegevens in, waarna deze het spel met één druk op de knop bestelt.

Reacties en aanbevelingen

Uiteraard hebben we zowel de grote als de kleine gebruikers van De Reis van Vijf aan het woord gelaten om hun ervaring te delen. Van kleine berichtjes tot een uitgebreid filmpje met leuke reacties, de bezoeker leert alles over het spel. Naast dit alles komen ook diverse professionals aan het woord.

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!