Toegankelijkheid

Duropanel is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk op het gebied van o.a. fotopanelen, wandpanelen en informatieborden voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Vanuit Duropanel kregen wij de vraag om de website te herzien en het maatwerk nog toegankelijker te maken met behulp van een product configurator.

Product configurator

Een belangrijk element van de nieuwe website bestaat uit de product configurators voor de fotopanelen, wandpanelen en informatieborden. Met deze product configurators is het mogelijk om in drie simpele stappen een eigen ontwerp, foto of afbeelding om te zetten in een uniek product.

We hebben gezorgd voor een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke configurator, waar je eenvoudig kiest voor het materiaal, het ophangsysteem en het ontwerp. Bij deze laatste stap heb je vervolgens de mogelijkheid om een eigen bestand te uploaden, uit de database van Duropanel te kiezen of een aanvraag op maat te doen. De prijs wordt automatisch berekend, waarna het product met één druk op de knop te bestellen is.

Inspiratie opdoen

Voor net dat beetje extra inspiratie hebben we overzichtelijke inspiratiepagina's gerealiseerd. Hier zijn diverse thema's te vinden met voorbeelden van de producten op allerlei locaties.

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!