Expertise en eigenheid

Een custom webshop met de uitstraling van de bijbehorende fietswinkel, dat was de wens van Fietsspecialist Van Eijk. Voor ons was dit een mooie uitdaging om onze fietswinkels naar een nieuw niveau te tillen en dat hebben we dan ook weten te realiseren. Het eindresultaat is een webshop die expertise en eigenheid uitstraalt.

Koppeling Wilmar Retail

Het beheer van een webshop is veelal het meest intensieve aspect voor de klant. Door onze samenwerking met Wilmar Retail is het voor ons mogelijk om dit proces te vereenvoudigen. Met behulp van een koppeling met Wilmar Retail komen de producten die Van Eijk toevoegt aan het kassasysteem automatisch op de website terecht. Dit neemt een aantal omslachtige stappen weg en zo heeft Van Eijk meer tijd voor haar klanten.

Fotoshoot op locatie

Voor het realiseren van een eigen identiteit van de webshop, zijn we op locatie geweest bij Van Eijk en hebben we een uitgebreide fotoshoot gefaciliteerd. Zowel wij als De Fietsspecialist zijn erg te spreken over het mooie eindresultaat en dit is dan ook zeker iets wat we vaker willen organiseren. Het liefst werken we zo min mogelijk met stockfoto's en op deze manier bereiken we altijd een uniek resultaat.

Redirect module

Door het toepassen van een redirect module zorgden we ervoor dat er geen 404's in Google verschenen. De pagina's van Fietsspecialist Van Eijk werden zo automatisch binnen de nieuwe webshop weergegeven. Dit alles zorgde voor een soepele en gemakkelijke transitie van de oude naar de nieuwe webshop.

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!