Fitland biedt vele trainingen aan zijn vaste leden, maar heeft ook diverse mogelijkheden voor nieuwe leden.

Website

Nieuwe vitale website

Voor Fitland ontwikkelde Bluenotion een nieuwe website en koppelde deze aan het roostersysteem. Het rooster werd voorheen geprint en was door de sporter bij de lokale Fitland af te halen. Dit zorgde natuurlijk voor extra stappen op de teller… Maar echt handig was het niet. Ook voor de website was het dus tijd voor een total body makeover!

Optimale workflow

Fitland biedt vele trainingen aan zijn vaste leden, maar heeft ook diverse mogelijkheden voor nieuwe leden. Deze diversiteit vraagt om een dynamisch en gemoderniseerd systeem! Bluenotion heeft dit aangepakt, waardoor de workflow van Fitland is geoptimaliseerd. Wanneer je nu lid wordt van Fitland kom je als nieuwe klant direct in het interne systeem en administratie terecht.

Resultaat!

De nieuwe checkout convergeert uitstekend met het online systeem. Dit betekent dat er voortaan met gemak een abonnement kan worden afgesloten. Ook het rooster is nu online op te halen via de website. In de fitnesswereld draait natuurlijk alles om resultaat. Dus, wat is hier het resultaat? Overzicht en gemak voor zowel de klant als de Fitlandmedewerker!

header-image

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!