Fooks geeft een kraakhelder zicht op de planning en uitgaven.

Web applicatie Maatwerk software App

Online tool voor personeelsplanning

Fooks is een handige online tool voor personeelsplanning, urenregistratie en contractbeheer. Krijg inzicht in loonkosten en regel je roostering gemakkelijk via de app. Bluenotion ontwikkelde de website, online systeem en app voor horecaondernemers en medewerkers. Van inklokken tot salarisstrookjes: alles geregeld in 1 systeem!

Alles onder controle

Fooks geeft een kraakhelder zicht op de planning en uitgaven. Je hoeft je hierdoor niet meer af te vragen waar de kosten zitten en kunt direct de nodige gegevens achterhalen en hierop inspelen. Zo ontstaat er een gestroomlijnd proces, zonder hiccups of onnodige kostenposten.

Niet meer puzzelen

Puzzelen met roosters is verleden tijd! In Fooks selecteer je gemakkelijk de juiste werknemers en stel je door middel van handige templates je standaard bezetting gemakkelijk op.

Via de app zien medewerkers wanneer ze zijn ingeroosterd en kunnen zij hun beschikbaarheid opgeven. Willen ze graag van dienst ruilen met een collega? Dit regelen ze zelf via de app en accorderen dit bij de leidinggevende. Zo makkelijk kan het zijn!

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!