Nieuwe start voor I like my room

De webshop van I like my room bestaat al sinds 2012, maar was dringend toe aan een make-over. Niet alleen op het gebied van design, maar ook op het technische vlak voldeed de website niet meer aan het huidige standaard. Samen met LookinSharp hebben we ervoor gezorgd dat I like my room zichzelf opnieuw in de markt kan zetten en haar unieke functies kan delen met de wereld.

Design tot in de puntjes doorgevoerd

De doelgroep van I like my room is heel specifiek: ouders met jonge kinderen. Het design moest dan ook volledig gaan aansluiten bij deze doelgroep en een speels karakter krijgen. Dit heeft geresulteerd in een webshop die de bezoeker vrijwel direct inspireert om zelf een product te ontwerpen, wat ook niet geheel toevallig de kracht van het I like my room concept is.

Product configurator met live preview

Het pronkstuk van de webshop is de product configurator, waarmee bezoekers eenvoudig en snel een eigen ontwerp kunnen maken. Of het nu gaat om een dekbedovertrek, lampenkap of sierkussen, met behulp van de verschillende opties creeër je al snel een uniek product. Doordat de opties afhankelijk van elkaar zijn, heb je oneindig veel mogelijkheden en ontwerp plezier.

header-image

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!