Je keukenwand als eyecatcher… Had je daar al aan gedacht bij het pimpen van je interieur? Pimp Your Kitchen was je voor! Zij bedachten hoe je je keuken in de spotlight zet, terwijl deze ook nog werkbaar en praktisch blijft. Hoe dan? Door middel van een toffe grote foto, pal achter het aanrecht! Zo'n mooie spatwand heb je nog nooit gezien.

Product configurator

Bluenotion ontwikkelde een zeer geavanceerde productconfigurator voor Pimp Your Kitchen en haar klanten. Door middel van de configurator kun je eenvoudig je eigen keukenwand samenstellen en weet je direct wat wel of niet past. Je inbeeldingsvermogen wordt hier dus niet op de proef gesteld: het wordt direct voor je berekend en getoond.

Hoe werkt het?

Geef de maten en vormen op van je achterwand, voeg de locatie van stopcontacten of andere uitsparingen toe en upload de afbeeldingen. Maak het jezelf helemaal makkelijk door een van de prachtige foto's van Pimp Your Kitchen te kiezen: hiermee heb je een instant eyecatcher in bezit!

Is dat alles?

Ja! En dat is precies wat dit project zo uniek maakt: met een paar klikken in de browser heb je je persoonlijke keukenwand op maat samengesteld.

header-image

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!