Snel inzicht in het budget

De applicatie Real Budgets zorgt ervoor dat de gebruiker overzichtelijk en snel inzicht krijgt in het budget van verschillende (bouw)projecten. Zo heeft deze de beschikking over een uitgebreid overzicht met alle budgetregels van een project, maar kan er ook gefilterd worden op subcategorieën.

Moeten er wijzigingen worden doorgevoerd, dan kan de gebruiker een budgetregel eenvoudig bewerken of een nieuwe budgetregel aanmaken. De gebruiker voert de berekeningen hierbij slechts één keer in, waarna deze overal automatisch worden doorgevoerd.

Uitgebreide rapportages

Rapportages van een budget worden automatisch gerealiseerd en met één druk op de knop aangeroepen. Zo tovert de gebruiker al snel een overzichtelijk rapport voor de dag, waarbij de huisstijl tot in de puntjes is doorgevoerd. Dit zorgt ervoor dat de rapporten, met behulp van zowel grafieken als cijfermatige gegevens, te allen tijde representatief zijn.

Overzichtelijk dashboard

De opbouw van de rapporten komt ook weer in het dashboard terug, waardoor je op ieder moment een inzichtelijk overzicht hebt van het budget. Zijn de grafieken en cijfers echter niet voldoende op dat moment, dan klik je eenvoudig door naar de overzichtelijke budgetpagina.

header-image

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!