Een sterk totaalconcept

VFM Facility Experts kwam bij ons met de vraag om een volledig nieuwe website te ontwikkelen, voorzien van alle nieuwe technieken. We zagen dit dan ook als een mooie kans om al onze kwaliteiten te tonen en iedereen te laten zien waartoe Bluenotion in staat is.

Volledige focus op het team

Zonder haar medewerkers kan VFM haar klanten niet de beoogde service bieden. (Potentiële) klanten moeten de verschillende werknemers van VFM dan ook echt leren kennen. Dit hebben we op een aantal manieren doorgevoerd in de website.

Zo heeft iedere team member zijn of haar eigen pagina gekregen. Hierop vindt de bezoeker uitgebreide informatie, een voorstel filmpje en een digitaal visitekaartje. Deze laatste toevoeging zorgt ervoor dat bezoekers contactgegevens met slechts één klik in hun telefoon contacten kunnen zetten.

Daarnaast kan VFM team members (met expertise over een bepaald onderwerp) koppelen aan pagina’s. Op de site verschijnt vervolgens een call to action, waarmee bezoekers deze experts direct kunnen bellen of mailen.

Menu's op maat

We hebben ook veel aandacht besteed aan de beleving van de website. Alle facetten moesten bijdragen aan een prettig en vertrouwd verblijf op de verschillende pagina’s. Zo ook de menu’s en submenu’s. Bij het hoofdmenu hebben we voor een verticaal menu gekozen, die ervoor zorgt dat je perfect door de website navigeert. Hij werkt simpelweg super!

Ook de submenu’s zijn voorzien van wat technische vernuftigheden. Zo worden de submenu’s automatisch aan de linkerkant op pagina’s in een blok opgenomen, wat zorgt voor een overzichtelijk geheel.

Snel naar het antwoord

Aangezien de website veel uitgebreide informatie bevat, is het heel belangrijk om snel te kunnen vinden wat je zoekt. Met behulp van een nieuwe en betere zoekfunctie (elastic search) worden de zoekresultaten gesorteerd op basis van relevantie, waardoor de resultaten overzichtelijker worden. Daarnaast hebben we een filter mogelijkheid ingebouwd in de Cases pagina. Beide functionaliteiten zorgen ervoor dat jij snel navigeert naar de beoogde informatie.

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!