WilMar Retail

WilMar Info Systems is een van onze partners waarmee wij erg graag werken. De afgelopen jaren hebben we zeer nauw samengewerkt om onze webshops af te stemmen op het systeem van WilMar: WilMar Retail. Dit is een zeer betrouwbaar kassasysteem, speciaal voor de rijwielhandel. WilMar is een van de grootste partijen in Nederland op dit vlak en is daarnaast ook sponsor van team Sunweb.

Wilmar Info Systems vroeg ons haar website een update te geven. Samen hebben we alle elementen van de website doorgenomen, zodat deze volledig aansluit bij de doelgroep. Een mooie, nieuwe website is het gevolg van dit prettige proces. 

Frisse update

De vertrouwde elementen van de oude website hebben we behouden, waarbij we voornamelijk gekeken hebben naar overzichtelijkheid en het gebruikersgemak. Zo zorgt de uitgebreide homepage ervoor dat bezoekers eenvoudig door de website navigeren en informatie inwinnen. De homepage bevat onder andere een nieuwsoverzicht, de diverse pakketten van Wilmar, extra informatie en een instagram feed. Daarnaast bevat de website ook uitgebreide informatie over het bedrijf en het team. Op deze manier kom je er snel achter wat Wilmar voor haar klanten kan betekenen.

Pakketten overzicht

Wilmar Retail heeft drie veschillende pakketen. Voor de Fietswinkel moet het duidelijk zijn welk pakket het beste bij hun past. Daarvoor hebben we per functionaliteit een icoontje ontworpen en hebben we een mooie weergave ontwikkeld om eenvoudig te kunnen vergelijken.

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!