Dé plek waar zelfstandige vloerenleggers en vloerenbedrijven elkaar vinden.

Website Web applicatie Maatwerk software

Het ZZPconnect concept

Vanuit ZZPconnect kregen wij de vraag een web applicatie te ontwikkelen, waarmee zelfstandige vloerenleggers en vloerenbedrijven een account kunnen aanmaken en elkaar vervolgens kunnen vinden. Op die manier moest er een omgeving ontstaan waarbinnen samenwerkingen tussen beide partijen worden aangegaan.

Focus op de doelgroep

Bij de realisatie van de web applicatie hebben we zowel rekening gehouden met de belangen en wensen van de ZZP'ers als van de vloerenbedrijven. Zo hebben we de interface en de benodigde handelingen heel eenvoudig gehouden, waardoor het gebruik van de applicatie niet veel tijd in beslag neemt. Daarbij kunnen de ZZP'ers gemakkelijk hun specialiteiten aangeven op een persoonlijk profiel en hun beschikbaarheid doorgeven in een agenda.

Zoeken, contact, aan de slag

De vloerenbedrijven hebben ook de beschikking over een eigen account en kunnen hierbij favoriete ZZP'ers aangeven. Deze verschijnen vervolgens in een apart overzicht. Wanneer zij een spoedklus hebben, kunnen zij het favorieten overzicht eenvoudig raadplegen en direct zien of de ZZP'ers beschikbaar zijn. Daarna is het enkel een kwestie van contact opnemen via de applicatie.

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!