Webbouwer Nijmegen

Met zeer veel ervaring en een frisse blik helpen wij je vanuit Nijmegen graag online verder. Zo optimaliseren wij jouw website met SEO en laten wij jou de website eenvoudig beheren met ons eigen CMS. Wij ontwikkelen jouw website op maat, begeleiden jou bij het schrijven van pakkende teksten en ook een fotoshoot behoort tot de mogelijkheden. Samen werken we naar jouw ideale website, voorzien van de nieuwste techniek.

Onze werkwijze

Het realiseren van een website gaat bij ons volgens een vast stappenplan. We hebben door de jaren heen gemerkt dat het op deze manier prettig werken is. Benieuwd naar de verschillende stappen die wij doorlopen? Je vindt ze hier.

Persoonlijke fotografie

Wij hechten geen waarde aan standaard foto's die over het gehele web gebruikt worden. In onze ogen moet iedere website uniek zijn. Dat is dan ook de reden dat we graag fotoshoots verzorgen voor onze klanten. De foto's uit een fotoshoot zijn veel persoonlijker en geven een goed beeld van het bedrijf. Uiteindelijk zorgt dit voor nog meer binding met de klant.

Mobielvriendelijk

Als webbouwer vinden we het belangrijk dat onze websites responsive gebouwd worden. Dit zorgt ervoor dat een website zowel op een smartphone als tablet goed overkomt. In de meeste gevallen is mobiel verkeer ook het overgrote gedeelte van al het verkeer naar een website. Een mobiele versie krijgt van ons dan ook erg veel aandacht tijdens de ontwikkeling van jouw website. Gaan we bezig met deze mobiele versie, dan denken we erg goed na over de vragen die een mobiele bezoeker kan hebben. Over het algemeen zijn dit andere vragen dan bij het gebruik van een desktop.

Responsive design website

Google vriendelijke techniek

We zijn niet alleen een webbouwer, maar zorgen er ook voor dat je website goed gevonden wordt. De vindbaarheid van je website hangt af van 3 elementen. Allereerst moet de website voorzien zijn van goede content. Wij begeleiden je graag in dit proces, zetten zoekwoord analyses om in effectieve landingspagina's en maken jouw website sneller dan ooit. Daarnaast moeten ook andere mensen aangeven dat de content goed is. Dit doen ze door een link te plaatsen naar jouw website.

Het laatste onderdeel is de techniek. De techniek van onze websites voldoet aan de hoogste actuele standaarden van Google. Samen met jou realiseren we zo een zoekmachine vriendelijke structuur en onderscheiden we jouw website van concurrenten.

PageSpeed boven de 90

Google heeft zelf een tool ontwikkeld om website te kunnen testen op snelheid. Deze tool geeft een score van 0 tot 100. Wij garanderen dat onze websites altijd met een pagespeed boven de 90 worden opgeleverd.

XML Sitemap

Via Google Webmastertools kun je Google vertellen welke pagina's er allemaal op een website staan. Deze xml bestanden leveren wij allemaal aan. 

Mynotion: ons eigen CMS

Met ons content management systeem Mynotion krijg jij de volledige regie over jouw website in handen. Zo beheer je de gehele website eenvoudig, maak je zelf landingspagina's, wijzig je de content of optimaliseer je jouw pagina's en menustructuur. We bieden je maar al te graag de benodigde informatie om dit te doen. Mocht het even niet lukken, dan is het altijd mogelijk om hulp van ons te krijgen. Alvast benieuwd naar de gemakken van Mynotion? Je vindt ze hier.

Op zoek naar een webbouwer in Nijmegen?

Hebben wij je interesse gewekt? Wil je een website op maat laten maken? Neem dan gerust contact met ons op. Ben je toevallig in de omgeving van Nijmegen? Kom dan eens langs. De koffie staat altijd voor je klaar!

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!