Verkoop jouw producten met een webshop die écht werkt!

Een Bluenotion webshop

Online bestedingen nemen ieder jaar verder toe. Het is dan ook van belang om niet alleen online zichtbaar te zijn, maar vooral onderscheidend. Bezoekers weten binnen enkele seconden of ze op jouw webshop blijven of naar een concurrent gaan. Een duidelijke, professionele en persoonlijke webshop draagt dan ook bij aan jouw online succes. Samen brengen we jouw wensen in kaart, zodat bezoekers jouw webshop optimaal ervaren.

Verkoop producten op maat

Consumenten zijn gewend geraakt aan uitgebreide opties voor producten. Hierdoor neemt de vraag naar maatwerk toe. Om die reden hebben wij product configurator software ontwikkeld, waarmee jouw klanten producten kunnen samenstellen met passende parameters. Door bepaalde opties te kiezen, wordt de prijs automatisch bijgewerkt. Bovendien visualiseren we het product, waardoor de klant direct het eindresultaat in beeld ziet.


Webshops uit ons portfolio

Meer lezen

news-image

De Reis van Vijf

De Reis van Vijf stimuleert kinderen spelenderwijs nieuwe producten te proeven en met plezier gevarieerder en gezonder te leren eten.

Meer lezen

news-image

Duropanel

Duropanel is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk op het gebied van o.a. fotopanelen, wandpanelen en informatieborden.


De mogelijkheden van een Bluenotion webshop

Nagenoeg alles is mogelijk met een webshop van Bluenotion. Samen met jou kijken we naar jouw wensen en doelen, waarna wij zorgen voor een bijpassende invulling. Het resultaat is een unieke, onderscheidende webshop, die zorgt dat jij jouw doelgroep echt raakt. Een Bluenotion webshop biedt onder andere:

  • Een passend design en toepassing van de nieuwste technieken, zodat bezoekers jouw webshop ervaren;
  • Een webshop die volledig geoptimaliseerd is voor ieder device (mobiel, tablet en desktop);
  • De mogelijkheid om een product configurator in te bouwen, zodat jij maatwerk kunt aanbieden;
  • Ons eigen content management systeem Mynotion, waarmee jij jouw webshop eenvoudig zelf beheert.

6 voordelen van een Bluenotion webshop

1

Helder in wat jij aanbiedt

Vanaf het moment dat een bezoeker jouw webshop betreedt, moet het duidelijk zijn wat jij te bieden hebt. De look & feel van jouw webshop moet dan ook volledig aansluiten bij de beoogde doelgroep en bezoekers tegelijkertijd activeren om een product aan te schaffen. Naast kwalitatief goede content werken we dan ook graag met call to actions en een overzichtelijk, strak design.

2

Snel en goed bereikbaar

Zoekt een klant via Google naar een van jouw producten, dan wil je dat jouw webshop ook hoog in Google staat. Hiervoor kijkt Google naar een aantal zaken, waaronder de snelheid van de server en de website. Wij garanderen dat onze webshops met een pagespeed boven de 90 worden opgeleverd en kijken graag met jou naar wat er nog meer gewenst is op het gebied van SEO.

3

Product configurator

Met behulp van de Bluenotion Product Configurator is het mogelijk om maatwerk producten te verkopen. We brengen samen de benodigde parameters in kaart, zodat klanten slechts een aantal klikken verwijderd zijn van een uniek product. Bovendien denken we mee over de integratie van een product configurator in je organisatie (ERP, CRM of voorraadsysteem).

4

Volledig responsive

Steeds meer bezoekers gebruiken een mobiel apparaat om producten of diensten te zoeken. Bij de ontwikkeling van jouw webshop gaan we in eerste instantie dan ook uit van het kleinste scherm, waarna we opschalen naarmate het scherm groter wordt. Zo wordt de webshop volledig geoptimaliseerd voor alle devices en zijn jouw producten altijd eenvoudig te bestellen.

5

Eenvoudig zelf beheren en uitbreiden

Met ons content management systeem Mynotion krijg jij de regie over jouw webshop in handen. Zo beheer je de producten, wijzig je de content en prijzen, maak je zelf landingspagina's of optimaliseer je jouw pagina's en menustructuur. Ook zijn er handige mogelijkheden om afbeeldingen of YouTube filmpjes in te voegen en producten of pagina's aan elkaar te linken.

6

Meertalig

De webshop en configurator kunnen in meerdere talen worden uitgevoerd. Dit maakt het ook mogelijk om jouw producten op eenvoudige manier wereldwijd aan te bieden. Dit maakt de verkooptool zeer krachtig!


MyNotion is gekoppeld met onder andere


MyNotion is gekoppeld met de volgende Payment Service Providers

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!