Webshops

Of het nu gaat om een consumentgerichte webshop of een b2b webshop, bij het starten van een webshop komt veel kijken. Zo brengt het proces een heel aantal vragen met zich mee. Welke naam ga je gebruiken? Let je bij deze keuze op belangrijke zoektermen? Hoeveel producten wil je online gaan verkopen? Ga je deze verspreiden over meerdere webshops of kies je ervoor om deze op één webshop te verkopen? En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Al deze vragen komen je dan ook vast bekend voor.

Je bent ook zeker niet de eerste met deze vragen. Veel van onze klanten hebben dit proces namelijk doorlopen en hierbij hebben wij ze waar nodig begeleid en geadviseerd. In de loop van de jaren hebben we een werkwijze ontwikkeld waarmee we ons dan ook gespecialiseerd hebben in het maken van webshops. Hierbij kijken wij verder dan de standaard en dat is ook nodig om concurrenten voor te blijven. Met een professionele, unieke en eigen webshop kan je er namelijk voor zorgen dat je jezelf onderscheidt van templatewebshops of wordpresspagina's.

Succesvolle webshop met Bluenotion

Op die manier maken we samen een succesvolle webshop, die zowel technisch als visueel helemaal perfect is. Daarbij zijn onze webshops eenvoudig te beheren via onze eigen professionele CMS: Mynotion. Een duidelijke en overzichtelijke omgeving, waarmee jij de touwtjes in eigen handen houdt.

Wil jij een nieuwe webshop bouwen? Samen kom je vaak tot nieuwe inzichten, waardoor je dat ene idee voor je webshop al snel naar een hoger niveau tilt. Loop je tegen problemen aan, die je webshop niet meer kan oplossen? Bluenotion helpt je graag bij het ontwikkelen van een oplossing op maat. Denk bijvoorbeeld aan een unieke product configurator voor jouw producten. Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!