Ontdek de voordelen van een Bluenotion website voor jouw bedrijf!

Een website laten maken in Nijmegen

Hoe beoordeel jij bedrijven? Uit onze ervaring blijkt dat je al snel naar de website kijkt, waarbij je veelal binnen enkele seconden weet of je op de site blijft of verder gaat zoeken. Een duidelijke en onderscheidende website kan dan ook doorslaggevend zijn voor jouw succes. Vanuit ons kantoor in Nijmegen helpen we je graag online verder met een website die écht werkt. Hiervoor kijken we naar jouw wensen, producten of diensten en de bijbehorende doelgroep. Uiteindelijk moeten alle elementen kloppen voor een unieke website die jou verder helpt.

Volledig geoptimaliseerd voor ieder device

Wij bouwen onze websites altijd responsive, waardoor zij zowel op een mobiele telefoon als tablet goed zichtbaar zijn. Mobiel verkeer is vaak ook het overgrote gedeelte van al het verkeer op de website. In principe is een mobiele versie dan ook net zo belangrijk als de desktop versie. Tijdens de realisatie van de mobiele versie denken we na over de vragen die een mobiele bezoeker heeft. Vaak zijn deze anders dan op een desktop. Als jij een volledig geoptimaliseerde website wil laten maken in Nijmegen, dan ben je bij Bluenotion aan het juiste adres.


Websites uit ons portfolio


De mogelijkheden van een Bluenotion website

Nagenoeg alles is mogelijk met een Bluenotion website. Samen kijken we naar jouw doelen en wensen voor de nieuwe website, waarna wij aan de slag gaan met een website op maat. Het resultaat is een unieke, persoonlijke website, die zorgt dat jij jouw doelgroep bereikt. Een website van Bluenotion biedt o.a.:

  • Een passend design en toepassing van de nieuwste technieken om jouw boodschap optimaal over te brengen;
  • Een website die volledig geoptimaliseerd is voor ieder device (mobiel, tablet en desktop);
  • Ons eigen content management systeem Mynotion, waarmee jij jouw website eenvoudig zelf beheert.

6 voordelen van een Bluenotion website

1

Helder in wat jij aanbiedt

Je hebt een website niet alleen om online zichtbaar te zijn. Uiteindelijk wil je dat jouw website potentiële klanten voorziet van relevante informatie en ze activeert om contact op te nemen. Naast kwalitatief goede content werken we dan ook graag met call to actions en een overzichtelijk, strak design.

2

Meertalig

De website kan in meerdere talen worden uitgevoerd. Dit maakt het ook mogelijk om jouw producten of diensten op eenvoudige wijze wereldwijd aan te bieden. Hierdoor is jouw website breed inzetbaar!

3

Volledig responsive

Steeds meer bezoekers gebruiken een mobiel apparaat om online producten of diensten te zoeken. Om die reden gaan we bij de ontwikkeling van jouw website in eerste instantie uit van het kleinste scherm, waarna we opschalen naarmate het scherm groter wordt. Zo wordt de website volledig geoptimaliseerd voor ieder device en is de content in iedere situatie perfect leesbaar.

4

Snel en goed bereikbaar

Je wilt dat jouw site hoog in Google staat op het moment dat een potentiële klant een relevante zoekopdracht ingeeft. Hiervoor kijkt Google naar een aantal zaken, waaronder de snelheid van de server en de website. Wij garanderen dat onze websites met een pagespeed boven de 90 worden opgeleverd en kijken graag met jou naar wat er nog meer gewenst is op het gebied van SEO.

5

Eenvoudig zelf beheren en uitbreiden

Met ons content management systeem Mynotion krijg jij de volledige regie over jouw website in handen. Zo beheer je de gehele website eenvoudig, maak je zelf landingspagina's, wijzig je de content of optimaliseer je jouw pagina's en menustructuur. Ook zijn er handige mogelijkheden om afbeeldingen in te voegen, YouTube filmpjes te plaatsen en pagina’s aan elkaar te linken.

6

Ruimte voor maatwerk

Wij geloven niet dat iets onmogelijk is. Heb jij een uniek idee, dan zorgen wij voor de benodigde technische invulling. Of het nu gaat om een blogoverzicht, een lookbook voor jouw producten, een unieke menustructuur, een zoekfunctie of iets vernieuwends. Wij kijken met jou naar de wensen, waarna we zorgen voor datgene wat jouw website onderscheidt van alle andere.

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!