Maatwerk

Benvido

Zoeken en vinden!

Benvido is de online tool die de kwaliteiten en talenten van jouw medewerkers inzichtelijk maakt. Door middel van het online platform en app delen medewerkers hun profiel, waarin je alles terugvindt met betrekking tot hun kennis, vaardigheden en competenties. Zo vind je voor jouw project snel intern de juiste mensen!

 

 

Mockup Benvido

In het kort

Toen

Benvido heeft de ambitie bedrijven te helpen talent te vinden binnen hun eigen organisatie. Zo worden er minder externe krachten ingeschakeld en kunnen medewerkers zich blijven ontwikkelen. Hiervoor wilden zij een laagdrempelige tool, die beter inzicht kon bieden in de kwaliteiten en interesses van medewerkers en collega´s. Dit klinkt misschien als een simpele vraag, maar zoiets bestond nog helemaal niet!

Nu

Bluenotion ontwikkelde Benvido Support. Hiermee wordt op een interactieve en gebruiksvriendelijke manier vraag en aanbod binnen een bedrijf samengebracht. Is jouw bedrijf op zoek naar iemand met specifieke kennis van een bepaald programma of met bepaalde skills voor een nieuw project? Benvido geeft een helder overzicht van de aanwezige kennis onder collega’s. 

Morgen

Bedrijven die gebruikmaken van Benvido Support werken met een eigen bedrijfsplatform dat compleet in eigen stijl kan worden ingericht. Daarbij kan de applicatie naar wens worden uitgebreid met modules, zoals ¨Beschikbaarheid¨ en ¨Rating¨. Benvido kijkt hierbij naar de specifieke vraag en doelen vanuit bedrijven, waarna zij het systeem op maat kunnen uitbreiden.

Kennis delen

Voor Benvido ontwikkelden we een online platform waar medewerkers hun eigen profiel kunnen delen met collega´s. Dit profiel geeft een helder overzicht van hun kennis, vaardigheden en competenties, waardoor op een eenvoudige manier aanwezige (en misschien nog verborgen) talenten binnen een organisatie aan het licht komen. Zo wordt zoeken naar externe krachten verleden tijd en geef je medewerkers de kans zich verder te ontwikkelen en nieuwe ambities te creëren. 

Ontwikkelen en vergelijken

Als beheerder van de applicatie maak je enquêtes en deel je deze met jouw medewerkers. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten vragen, zoals meerkeuzevragen en open vragen, maar je kunt bijvoorbeeld ook werken met een schuifbalk. Deel jouw vragen met de groep medewerkers die jij voor ogen hebt, laat het ze invullen en vergelijk de resultaten. Met behulp van deze resultaten kun je gaan selecteren, plannen en help je medewerkers zich binnen jouw organisatie door te ontwikkelen.

Resultaat 

De online tool van Benvido Support staat nu als een sterke basis voor nieuwe verdere ontwikkelingen en vertakkingen. Zo is er inmiddels een speciale aftakking gemaakt voor verenigingen, waarbij de tool kan worden ingezet voor het gebruik van kennismakingsenquêtes, tevredenheidsonderzoeken, belangstellingsregistratie, aanmeldingsformulieren of inventarisatieformulieren. Wij zijn benieuwd hoe Benvido zich nog verder gaat vertakken en welke innovaties hierbij op ons pad komen!

Zie ook