configurators

Duropanel

Maatwerk foto- en wandpanelen

Duropanel is gespecialiseerd in maatwerk op het gebied van fotopanelen, wandpanelen en informatieborden, voor bedrijven én particulieren. Bluenotion kreeg de vraag om de website te vernieuwen en het maatwerk nog toegankelijker te maken met behulp van product configurator software

 

Mockup Duropanel

In het kort

Toen

Duropanel wilde hun maatwerk fotopanelen nog toegankelijker maken met behulp van een gebruiksvriendelijke product configurator.

 

Nu

Duropanel maakt gebruik van gebruiksvriendelijke productconfigurator, waardoor de gebruiker met een paar klikken een nieuw fotopaneel samengesteld.

 

Morgen

De gebruiksvriendelijke productconfigurator bracht Duropanel tot nieuwe inzichten voor nieuwe projecten waarin Bluenotion betrokken blijft!

 

Gebruiksvriendelijke productconfigurator

De product configurator voor de fotopanelen, wandpanelen en informatieborden kregen de hoofdrol op de nieuwe website. Deze configurators maken het mogelijk om in drie simpele stappen een eigen ontwerp, foto of afbeelding om te zetten tot een uniek product.

Simpele stappen vragen om een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke configurator, waarin je eenvoudig kiest voor materiaal, ophangsysteem en ontwerp. Bij de laatste stap kan de gebruiker een eigen bestand uploaden, uit de database van Duropanel kiezen of een aanvraag op maat doen. De prijs wordt automatisch berekend, waarna het product met één druk op de knop wordt besteld.

Schermafbeelding_2020-03-18_om_13.18.22.png

Inspiratiepagina's

Om de gebruikers van de configurator een beetje te helpen, realiseerden we overzichtelijke inspiratiepagina's. Op deze pagina's staan diverse thema's met voorbeelden van de producten op allerlei locaties. Zo wordt de keuze van de gebruiker steeds gemakkelijker en krijgt hij een beeld van alle mogelijke opties. 

Schermafbeelding_2020-03-18_om_13.27.13.png

Het resultaat

Easy does it! De productconfigurator maakt alles makkelijker voor de gebruiker. Met een paar klikken in de browser heb je je persoonlijke wand op maat samengesteld. En ons werk is succesvol gebleken: na deze realisatie konden we al gauw verder met een nieuw project van Duropanel!

 

0c8978515bb926c51042c2c740ceff437c5e9adaa780bc941714049d215b1f33.png