high traffic websites

Fitland

Dynamisch sporten, dynamisch systeem

Fitland Fitnessclubs, wie kent ze niet? Fitland blijft motiveren, ze stellen continu hun trainingen bij en zorgen dat fit ook fun blijft! 

Mockup Fitland

In het kort

Toen

Fitland biedt vele mogelijkheden aan hun leden: dat vraagt om een goede workflow! Dit moet mogelijk gemaakt worden met een modern online systeem.

Nu

We koppelden een nieuwe check-out en lesrooster-systeem aan de website, waardoor inschrijven veel makkelijker wordt.

Morgen

De nieuwe koppelingen binnen het systeem van de website zorgde voor doorlopend gebruiksgemak. Bluenotion blijft het systeem achter Fitland doorontwikkelen en de koppelingen vernieuwen.

Optimale workflow

Voor Fitland ontwikkelden we een website en koppelde deze aan het roostersysteem. Het rooster werd voorheen geprint en was door de sporter bij de lokale Fitland af te halen. Dit zorgde natuurlijk voor extra stappen op de teller… Maar echt handig was het niet. Ook voor de website was het dus tijd voor een total body makeover! Fitland biedt vele trainingen aan zijn vaste leden, maar heeft ook diverse mogelijkheden voor nieuwe leden. Deze diversiteit vraagt om een dynamisch en gemoderniseerd systeem. Bluenotion heeft dit aangepakt, waardoor de workflow van Fitland is geoptimaliseerd. Wanneer je nu lid wordt van Fitland kom je als nieuwe klant direct in het interne systeem en administratie terecht.

 

Schermafbeelding_2020-03-19_om_10.31.32.png

Nieuwe checkout

De nieuwe checkout convergeert uitstekend met het online systeem. Dit betekent dat er voortaan met gemak een abonnement kan worden afgesloten. Ook het rooster is nu online op te halen via de website. 

 

Schermafbeelding_2020-03-19_om_15.09.44.png

Vernieuwen van koppelingen

We zijn met Fitland een mooie relatie aangegaan om deze en ook andere websites te door te ontwikkelen. Hierbij hoort ook het vernieuwen van de koppelingen. Onlangs zijn zij overgestapt naar een ander lesrooster-systeem: aan ons dus om ook hier een passende koppeling mee te maken die ‘future-proof’ is. 

 

Schermafbeelding_2020-03-26_om_14.16.29.png