Verkoop jouw producten met een webshop die écht werkt! We focussen op de vraag van jouw bezoekers en zorgen voor een webshop die snel en duidelijk werkt. Zo kunnen jouw bezoekers in enkele stappen hun aankoop volbrengen.

 

Duidelijke webshop = online succes

De cijfers van online bestedingen schieten ieder jaar weer omhoog. Er werd nog nooit zoveel online geshopt! Maar een toename van online shoppen, betekent ook een toename van online winkels. Het is dan ook van belang om niet alleen online zichtbaar te zijn, maar vooral onderscheidend! Bezoekers van jouw webshop beslissen binnen enkele seconden of ze blijven, of naar bij de volgende virtuele winkel kijken. Hoe zorg je dat ze blijven plakken? Door middel van een duidelijke, professionele en persoonlijke webshop, waarbij Bluenotion je gaat helpen.

 

webshop-1.jpg

Online maatwerk

Met de huidige webshopcultuur zijn consumenten inmiddels gewend geraakt aan uitgebreide opties voor producten. Hierdoor neemt de vraag naar maatwerk toe. Daarom hebben wij product configurator software ontwikkeld, waarmee jouw klanten producten gemakkelijk kunnen samenstellen met passende parameters. Door specifieke opties te kiezen, wordt de prijs automatisch bijgewerkt. Bovendien visualiseren we het product, waardoor de klant direct het eindresultaat in beeld ziet en niet voor verrassingen komt te staan bij levering.

 

online-m.jpg

Een onderscheidende webshop

Hoe ga jij je onderscheiden met jouw nieuwe webshop? Samen proberen we antwoord te geven op deze vraag. We kijken naar jouw identiteit en doelen en zorgen voor een strategie die hierop aansluit. Het resultaat: een onderscheidende webshop, waar online klanten blijven plakken en overgaan tot actie. Een Bluenotion webshop is voorzien van de nieuwste technieken en komt naar wens met een productconfigurator voor maatwerk producten. Met ons eigen content management systeem Mynotion, kun je jouw webshop eenvoudig zelf beheren.

 

website-3.jpg