“Dat iets niet kan, bestaat niet. Dingen zijn makkelijk of moeilijk, maar nooit onmogelijk!”

Bard Duijs, Eigenaar van Bluenotion

 1. Past - Present - Future

  1 maart 2008

  Een greep uit het verhaal achter Bluenotion. Van het ontstaan en het prille begin, tot de huidige gang van zaken en onze toekomstplannen. Hier lees je het allemaal!

  Past - Present - Future - afbeelding
 2. HAN Class of 2008

  24 augustus 2008

  Bard en Laurens zaten samen op de HAN en hadden ook samen een eerste bijbaantje als programmeurs bij Directshop. Bij Bard borrelde het ondernemerschap echter al enige tijd en daarom besloot hij om Laurens te vragen samen een bedrijf te starten. Het soort bedrijf was niet duidelijk, alleen dat het ging gebeuren en dat het natuurlijk iets online zou zijn.

  HAN Class of 2008 - afbeelding
 3. Bluenotion opgericht

  11 november 2009

  Het is zover, het bedrijf Bluenotion is dan eindelijk een feit! Vanuit een kleine studentenkamer in Nijmegen bouwen Bard en Laurens hun eerste website(jes) onder de Bluenotion vlag. En met een kleine studentenkamer bedoelen we ook écht een kleine kamer!

  Bluenotion opgericht - afbeelding
 4. Eerste werknemer

  15 augustus 2010

  Kort na de oprichting van Bluenotion komt Boy ons team versterken. Met drie man merken we gelijk dat we veel meer werk aankunnen en stapje voor stapje begint het bedrijf Bluenotion dan ook vorm te krijgen.

  Eerste werknemer - afbeelding
 5. We've got an office!

  15 juni 2011

  We verhuisden naar de Groenestraat 294. Perry Schiphorst (de eigenaar) liet ons de kamer zien en we waren gelijk verliefd! 

  De Groenestraat was eigenlijk nog net te klein, maar voor ons een hele mooie stap en een fantastische tijd.

  We've got an office! - afbeelding
 6. BN en LS samen

  1 maart 2012

  Eigenlijk werkten we al veel samen met LookinSharp, maar vanaf 2012 waren we echt onafscheidelijk. Samen besloten we een nieuwe ruimte te zoeken en die vonden we ook. We verhuisden binnen de Groenestraat naar een groter adres voor onze samenwerking. BN en LS, een zeer goeie zet!

  BN en LS samen - afbeelding
 7. Niet denken maar doen!

  1 april 2013

  Onze dromen en ambities bleven maar groeien. Een groter kantoorpand moest dan ook onze volgende stap worden. We kregen de kans om de bovenetage van een loods aan de Tarweweg te huren. Tarweweg 9G: 80m2 tegen een redelijke prijs. Er was echter één nadeel, we moesten overal zelf voor zorgen! Denk bijvoorbeeld aan een toilet, een vloer, elektriciteit en ga zo nog maar even door.

  Niet denken maar doen! - afbeelding
 8. Afgestudeerd aan de universiteit

  24 augustus 2013

  Bard kan eindelijk zijn studieboeken opbergen, want hij heeft zijn master Computer Science succesvol afgerond. Nu kunnen we echt aan de slag! Tot op heden was het soms nog moeilijk plannen, want iedere keer moest wel iemand naar school. Daar kwam vanaf 2013 gelukkig een einde aan. Bluenotion begint steeds meer op een echt bedrijf te lijken!

  Afgestudeerd aan de universiteit - afbeelding
 9. Samenwerking WilMar Retail

  8 oktober 2013

  WilMar Retail bood Bluenotion een kans om te koppelen met het kassasysteem en gaf ons daarmee toegang tot de klanten van WilMar Retail. Wij hebben die kans met beide handen aangegrepen! Inmiddels werken er tientallen fietswinkels met deze combinatie.

  Samenwerking WilMar Retail - afbeelding
 10. Een vrouwelijke touch

  19 juni 2014

  2014 bracht een uniek moment met zich mee. Bluenotion kreeg haar eerste vrouwelijke werknemer: Yordi. Zij kwam de boel opvrolijken met een vrouwelijke touch en was daarbij niet alleen de eerste vrouw binnen Bluenotion, maar ook de eerste stagiair.

  Een vrouwelijke touch - afbeelding
 11. Op naar de buren!

  24 augustus 2014

  Naarmate de tijd verstreek, kregen we toch steeds meer behoefte aan een spreekruimte en een eigen pand. Tarweweg 9F bood hiervoor de oplossing! Hier zijn we namelijk heerser in ons eigen rijk en zo hebben we het pand in de loop van de tijd dan ook al steeds verder gevormd naar onze wensen en ideeën!

  Op naar de buren! - afbeelding
 12. Ruimte voor ontspanning

  13 oktober 2015

  Naast hard werken is er binnen Bluenotion natuurlijk ook ruimte voor ontspanning en andere leuke activiteiten. Zo vieren we veel van onze successen dan ook graag met een bedrijfsuitje of een heerlijke maaltijd.

  Ruimte voor ontspanning - afbeelding
 13. The return

  1 januari 2016

  Yannic had al een tijdje bij ons gewerkt als parttimer en was eigenlijk onmisbaar. Na zijn scriptie, die hij bij SIG (Software Inprovement Group) heeft geschreven, besloot hij toch weer terug te komen bij de BlueBoys. Een keuze waarmee wij tot op de dag van vandaag maar al te blij zijn!

  The return - afbeelding
 14. Front-end upgrade

  1 juli 2016

  Eindelijk onze eerste echte fulltime Front-end Developer! Na zijn succesvolle afstudeerstage besloot Jelle namelijk te blijven en zo hadden we eindelijk de geschikte kandidaat voor deze functie. In de afgelopen jaren werd deze functie vaak noodgedwongen ingevuld door parttimers of medewerkers die helaas in de functie werden gedrukt. Na Bard, Jochem, Peter en Julius was daar dan eindelijk Jelle.

  Front-end upgrade - afbeelding
 15. Some sad news

  1 januari 2017

  Laurens neemt afscheid van Bluenotion. Laurens en Bard zijn samen Bluenotion gestart, maar Laurens komt er onderweg achter dat ondernemen niet helemaal zijn ding is. Na goed overleg gaat Bard in zijn eentje verder. Een compagnon armer, maar een goede vriend weer terug.

  Some sad news - afbeelding
 16. Samenwerking Leadbouwers

  1 maart 2017

  In 2017 zijn we samen gaan werken met Leadbouwers. Zij verzorgen inmiddels alle online marketing voor zowel onze klanten als onszelf.

  Samenwerking Leadbouwers - afbeelding
 17. Filmpje Fietsspecialist

  1 april 2017

  Een van onze doelstellingen voor 2017 was om meer naar buiten te treden als Bluenotion. Dit hebben we gerealiseerd door aanwezig te zijn op netwerkborrels en meer te focussen op online marketing. Echter is het mooiste voorbeeld hiervan de testimonial bij fietsspecialist van Eijck.

  Filmpje Fietsspecialist - afbeelding
 18. Enter the Bokmans

  1 augustus 2017

  Zelf kunnen we niet begrijpen dat we ooit zonder hebben gekund, maar hier is hij dan eindelijk: Niels Bokmans. Beter bekend als Bokkie, de nieuwste aanwinst van ons team.

  Enter the Bokmans - afbeelding
 19. The future looks bright

  13 oktober 2017

  We weten niet waar we over vijf jaar staan, maar onze verwachtingen zijn groot. We werken elke dag keihard om onze klanten tevreden te houden en nieuwe kansen aan te boren. Tot nu toe heeft dat gezorgd voor groei en we hopen dat de komende vijf jaar vast te houden. Als het aan Bard ligt, zijn we over vijf jaar met een hecht team van 15 mensen en houden we ons nog altijd bezig met klussen die ons volledig interesseren.

  The future looks bright - afbeelding

Ons team

Bard Duijs

Eigenaar/verbinder

Bard Duijs

Niels Bokmans

Software developer

Niels Bokmans

Robert Visser

Software developer

Robert Visser

En jij?

En jij?

Yannic Smeets

Software developer

Yannic Smeets

Jelle Streefkerk

Front-end developer

Jelle Streefkerk

Wilfred Furster

Partner

Wilfred Furster

Boy Boshoven

Software developer

Boy Boshoven

Paul Martina

Graphic designer

Paul Martina

Max Kerkhoffs

Graphic designer

Max Kerkhoffs

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!