Maatwerk Apps

Het is voor ons heel begrijpelijk dat je specifiek naar bepaalde functionaliteiten kijkt bij de zoektocht naar nieuwe software voor jouw bedrijf. Er is dan ook niet altijd een standaard weboplossing te vinden die voldoet aan al jouw wensen en eisen. Op dat moment raden we sterk aan om na te gaan denken over software op maat.

Ontwikkeling op maat

Wanneer je een app op maat laat maken, heb je namelijk altijd een voorsprong op standaard software. Deze wordt namelijk volledig op jou afgestemd. Standaard weboplossingen werken vaak omslachtig en beschikken veelal over functionaliteiten die voor jou geen meerwaarde bieden. Met gebruiksvriendelijke software op maat kan jouw bedrijf zich daarentegen onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Ontwikkelen van een oplossing op maat bestaat niet alleen uit het realiseren van een werkende applicatie. Wij willen ervoor zorgen dat jouw (online) applicatie een perfecte reflectie van jouw bedrijfsprocessen. Maatwerk apps moeten tot slot van rekening bij jouw bedrijfsprocessen aansluiten, in plaats van andersom.

Het team van Bluenotion heeft uitgebreide ervaring met maatwerk software ontwikkeling voor o.a. de zorg, logistiek, horeca, retail en de telecom branche. Wij helpen je dan ook graag bij de realisatie van jouw unieke idee.

De voordelen van maatwerk apps:

  • Je implementeer alleen die functionaliteiten die je ook gebruikt;
  • Uitstekend te koppelen aan jouw backoffice, omdat er gebruik wordt gemaakt van open frameworks;
  • De focus ligt op de user experience waardoor gebruikers acceptatie hoog is;
  • Het is een voorspelbare investering en geen licentiekosten.

Security

Veiligheid is essentieel voor jouw (online) applicatie. Bluenotion heeft uitgebreide ervaring met de realisatie van maatwerk apps waarbij zeer privacy gevoelige informatie komt kijken. Een veilige informatie-uitwisseling is bij deze opdrachten veruit het belangrijkste uitgangspunt. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke en veilige software die op een juiste wijze met deze informatie omgaat.

Interesse in het laten ontwikkelen van jouw unieke idee? Neem dan gerust contact met ons op. Toevallig in nijmegen? Kom dan eens langs! De koffie staat altijd voor je klaar.

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!