Mobiele apps

James Horeca

Horecawerkgever en -werknemer, samengebracht

James Horeca is de app die horecaondernemingen en personeel samenbrengt. 

 

 

Mockup James Horeca

In het kort

Toen

James Horeca: een innovatief idee in dienst van zowel werkgevers als werknemers in de horeca! Met dit idee ging Bluenotion aan de slag, met als doel  het tot een overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig geheel te maken.

Nu

James Horeca is een superhandige app die de boel overzichtelijk maakt voor horecapersoneel en -ondernemers. Een gatenrooster wordt snel opgevuld en er staan geen vraagtekens bij betalingen en afspraken. Alles is helder, binnen één app!

Morgen

Sinds Bluenotion de James Horeca app ontwikkelde, heeft het bedrijf zeker niet stilgestaan! Dankzij de goede ontvangst en nieuwe ontwikkelingen is de James Academy van start gegaan en komen er binnenkort online trainingen.

Vlot aanmeldproces & volledig automatisch

Als horeca-onderneming gebruik je de app om snel geschikt personeel te vinden, roosters te vullen en uren bij te houden. Het maakt de boel overzichtelijk! Studenten en werkzoekenden kunnen zich gemakkelijk aanmelden in de app en direct reageren. Bovendien krijgen zij de kans om hun horecaskills te verbeteren door middel van James Academy en de aankomende online trainingen. Bluenotion ontwikkelde de app, website en online omgeving voor horecaklussen. Het aanmeldproces binnen de James Horeca app verloopt vlot, gestroomlijnd en automatisch. Nieuwe horecamedewerkers gaan naar de website of de app, ondertekenen het contract, uploaden hun ID-kaart en zijn ready to go. Opdrachtgevers krijgen elke week een nieuwe factuur die automatisch in Exact wordt aangemaakt en geïncasseerd, waarna werknemers een loonstrook ontvangen.
James Horeca biedt hierin de vrije keuze aan de horecamedewerkers om als zzp´er of in loondienst uitbetaald te worden. Hierbij verdienen zzp’ers iets meer per uur, maar hebben medewerkers in loondienst meer zekerheden (doorbetaling bij ziekte, vakantiegeld, vakantiedagen, etc.).

 

James Academy

James Academy geeft de kans aan horecamedewerkers hun horecaskills te testen en verbeteren. Door middel van korte testjes kunnen zij snel checken of zij over voldoende vaardigheden en kennis beschikken. Geslaagd voor een test? Dan komt dit in hun profiel te staan, waardoor opdrachtgevers kunnen zien over welke skills zij beschikken. En daar blijft het niet bij! Binnenkort komen er ook online trainingen van James Horeca, waardoor medewerkers aan deze skills kunnen werken.

 

Resultaat

Bluenotion is een horecaliefhebber, dus deze samenwerking viel perfect in ons straatje! Met de James Horeca app hebben wij weer een community-app aan ons repertoire mogen toevoegen, en daar zijn we trots op. In samenwerking met James Horeca hebben we ervoor gezorgd dat horecawerkgever en -medewerker samenkomen en roosters en afspraken voor beide partijen inzichtelijk worden. We zijn benieuwd naar de toekomst met de James Academy en online trainingen in het vizier!