Websites

Hoe beoordeel jij concurrenten en andere bedrijven? Uit onze ervaring blijkt toch al snel dat je naar de websites gaat kijken. Tegenwoordig weet een bezoeker ook al binnen enkele seconden of deze op een site blijft of toch op zoek gaat naar een concurrent. Een duidelijke, professionele en persoonlijke website kan dan ook doorslaggevend zijn voor jouw online succes.

Bij de realisatie van jouw website staan de bezoekers en jouw idee centraal. Wij zorgen ervoor dat de bezoeker eenvoudig door de website navigeert en zich welkom voelt. Voor ons is het project geslaagd, wanneer deze bezoeker jouw site echt ervaart.

Ook zien we dat het aantal mobiele weergaven van websites steeds verder groeien. Deze streven het aantal desktop weergaven zelfs al enige tijd voorbij. Hierdoor is het belangrijk om de focus niet langer alleen op de desktop weergave van jouw website te leggen. Echter komt het nog veel te vaak voor dat websites niet geschikt zijn voor de mobiele weergave.

Vanuit ons kantoor in Nijmegen helpen wij je graag verder!

Onze belofte aan jou

Of het nu gaat om een volledig nieuwe website of een mobiele variant van een bestaande site, wij werken vanuit de basis richting het verwezenlijken van ultiem gebruiksgemak. Verder bieden we jou optimale vrijheid door middel van ons Content Management Systeem: Mynotion. Met dit systeem worden naar tevredenheid ongeveer 200 websites beheerd.

Als webbouwer leveren wij daarom een website die:

  • de sfeer, missie en visie van jouw bedrijf ademt;
  • helder is in wat jij aanbiedt;
  • snel en goed bereikbaar is;
  • op ieder apparaat beschikbaar is (responsive design);
  • je op elk moment zelf kan bijwerken;
  • makkelijk uitbreidbaar is.

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!