Online zichtbaarheid door een unieke en gebruiksvriendelijke website!

Een website laten maken

Websitebezoekers weten binnen enkele seconden of ze op een website blijven of toch op zoek gaan naar een concurrent. Een duidelijke, professionele en persoonlijke website kan dan ook doorslaggevend zijn voor jouw online succes. Samen brengen we de benodigde elementen in kaart, zodat bezoekers jouw website optimaal ervaren. Daarnaast denken we graag met je mee over SEO en het constant verder ontwikkelen van jouw website.

Het belang van mobiel

Als we kijken naar de huidige opbouw van bezoekers op websites, zien we dat mobiele weergaven een belangrijke rol spelen in het online verkeer. Steeds meer bezoekers gebruiken een mobiel apparaat om online producten of diensten te zoeken. Het komt echter nog veel te vaak voor dat websites niet geschikt zijn voor mobiele weergaven. Om die reden zorgen wij ervoor dat jouw website volledig geoptimaliseerd is voor ieder device.


Websites uit ons portfolio


De mogelijkheden van een Bluenotion website

Nagenoeg alles is mogelijk met een website van Bluenotion. Samen met jou kijken we naar jouw wensen en doelen voor de website, waarna wij zorgen voor een bijpassende invulling. Het resultaat is een unieke website, die zorgt dat jij jouw doelgroep echt raakt. Een Bluenotion website biedt onder andere:

  • Een passend design en toepassing van de nieuwste technieken om jouw boodschap optimaal over te brengen;
  • Een website die volledig geoptimaliseerd is voor ieder device (mobiel, tablet en desktop);
  • Ons eigen content management systeem Mynotion, waarmee jij jouw website eenvoudig zelf beheert.

6 voordelen van een Bluenotion website

1

Helder in wat jij aanbiedt

Je hebt een website niet alleen om online zichtbaar te zijn. Uiteindelijk wil je dat jouw website potentiële klanten voorziet van relevante informatie en ze activeert om contact op te nemen. Naast kwalitatief goede content werken we dan ook graag met call to actions en een overzichtelijk, strak design.

2

Meertalig

De website kan in meerdere talen worden uitgevoerd. Dit maakt het ook mogelijk om jouw producten of diensten op eenvoudige wijze wereldwijd aan te bieden. Hierdoor is jouw website breed inzetbaar!

3

Volledig responsive

Steeds meer bezoekers gebruiken een mobiel apparaat om online producten of diensten te zoeken. Om die reden gaan we bij de ontwikkeling van jouw website in eerste instantie uit van het kleinste scherm, waarna we opschalen naarmate het scherm groter wordt. Zo wordt de website volledig geoptimaliseerd voor ieder device en is de content in iedere situatie perfect leesbaar.

4

Snel en goed bereikbaar

Je wilt dat jouw site hoog in Google staat op het moment dat een potentiële klant een relevante zoekopdracht ingeeft. Hiervoor kijkt Google naar een aantal zaken, waaronder de snelheid van de server en de website. Wij garanderen dat onze websites met een pagespeed boven de 90 worden opgeleverd en kijken graag met jou naar wat er nog meer gewenst is op het gebied van SEO.

5

Eenvoudig zelf beheren en uitbreiden

Met ons content management systeem Mynotion krijg jij de volledige regie over jouw website in handen. Zo beheer je de gehele website eenvoudig, maak je zelf landingspagina's, wijzig je de content of optimaliseer je jouw pagina's en menustructuur. Ook zijn er handige mogelijkheden om afbeeldingen in te voegen, YouTube filmpjes te plaatsen en pagina’s aan elkaar te linken.

6

Ruimte voor maatwerk

Wij geloven niet dat iets onmogelijk is. Heb jij een uniek idee, dan zorgen wij voor de benodigde technische invulling. Of het nu gaat om een blogoverzicht, een lookbook voor jouw producten, een unieke menustructuur, een zoekfunctie of iets vernieuwends. Wij kijken met jou naar de wensen, waarna we zorgen voor datgene wat jouw website onderscheidt van alle andere.

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!