Webshops in de fietsenbranche zijn onze specialiteit! Vreemd? Nee hoor, juist heel logisch met al onze klanten in de fietsenbranche. Sinds onze samenwerking met WilMar Retail zijn we hier helemaal op ingespeeld. Door de functionaliteiten die wij specifiek voor deze branche ontwikkeld hebben, vormen deze webshops een krachtig totaalpakket waarbij de fietsenwinkel-eigenaar met weinig moeite veel resultaat bereikt.

Contact

Samenwerking en koppeling Wilmar Retail

Wilmar Retail is het kassasysteem dat wij gebruiken voor onze webshops. De producten die in het kassasysteem verschijnen, worden automatisch op de webshop toegevoegd. Deze synchronisatie vindt elke avond plaats en is dus altijd up-to-date. Daarnaast zorgen we dat de voorraad uit het kassasysteem realtime wordt opgehaald. Als er iets wordt besteld, wordt dit meteen teruggekoppeld naar het kassasysteem.

De koppeling met Wilmar Retail zorgt ervoor dat de webshops automatisch up-to-date worden gehouden. Dit vergt weinig onderhoud en oriënterende klanten hebben altijd een goed beeld van het assortiment. Om de websites helemaal actueel te maken, hebben we een nieuwsmodule toegevoegd, waar gemakkelijk de laatste nieuwtjes kunnen worden geplaatst. 

Dropshipment: AGU of Kruitbosch

Wil je het assortiment uitbreiden op jouw webshop, maar wil je niet dat deze producten allemaal uit voorraad worden genomen? Kies dan voor de mogelijkheid om producten aan te bieden van AGU of Kruitbosch. Als deze producten worden besteld, worden ze geleverd door AGU en Kruitbosch met jouw logo op de pakbon.

Producten automatisch gekoppeld

We groeperen de producten automatisch met behulp van een schaduw-database, die wekelijks wordt aangevuld. Als er producten worden toegevoegd, dan worden ze automatisch ingedeeld bij de juiste categorie. Zo komt een product in 4 verschillende maten met 3 soorten kleuren automatisch op dezelfde pagina terecht. 

heb je vragen hierover?
dan horen we graag!

stel je vraag