Entreo
Mobiele apps

Entreo 
In verbinding. In beweging

Mockup Entreo

In het kort

Toen

Als werkgever je werknemers vitaal houden ook buiten de werkvloer? Werkgevers begrijpen steeds vaker dat fysiek en mentaal gezonde medewerkers cruciaal voor de de werksfeer en productiviteit in de organisatie. Een systeem ontwikkelen waarmee de werkgever dit kan stimuleren? Bluenotion ontwikkelt mee!

Nu

Entreo helpt de werkgever om haar werknemers op een laagdrempelige manier te laten bewegen. Met Entreo motiveer je beweging door verbinding en houd je overzicht over vitaliteit binnen de organisatie. De Entreo app motiveert medewerkers om samen te hardlopen, fietsen, bij een vereniging te sporten of thuisapparatuur te bewegen. 

Morgen

Entreo maakt een vitale organisatie haalbaar. Bluenotion is volop bezig met het ontwikkelen van een werkgeversdashboard, toegangssysteem voor sportscholen, doorontwikkeling van de app en ga zo maar door! 

Sportief is geen kwestie van je bent het of je bent het niet. Sportief is per definitie: bewegen met plezier, samen ergens voor gaan, iets gunnen aan elkaar. Die connectie is wat Entreo beweegt. Samen met team Entreo bouwen we de brug tussen bedrijven, sportlocaties en iedereen die wil bewegen. Vitaliteit hoeft geen topsport te zijn. Het is voor iedereen belangrijk en daarom maakt  Entreo vitaal zijn toegankelijk.