Het is voor ons heel begrijpelijk dat je specifiek naar bepaalde functionaliteiten kijkt bij de zoektocht naar nieuwe software voor jouw bedrijf. Er is dan ook niet altijd een standaard weboplossing te vinden die voldoet aan al jouw wensen en eisen. We geven je graag inzicht in onze mogelijkheden en helpen je bij de realisatie van jouw gebruiksvriendelijke applicatie, die perfect bij jouw bedrijf past.

Contact

Software ontwikkeling die je helpt innoveren en groeien

Er bestaan veel standaard oplossingen die bedrijven gebruiken. Een groot nadeel van deze software is dat ze gericht zijn op één specifiek bedrijfsproces. Er zijn vaak meerdere softwarepakketten nodig om de verschillende processen van een bedrijf te kunnen optimaliseren. Daarnaast is standaard software vaak niet praktisch ingericht, waardoor de gebruikersacceptatie laag is. Software ontwikkeling op maat biedt uitkomst. Op deze manier laat je functionaliteiten namelijk nauwkeurig aansluiten op alle processen binnen jouw bedrijf. Bluenotion maakt gebruiksvriendelijke (web) applicaties, die niet alleen aansluiten bij jouw bedrijfsproces, maar ook koppelen met andere applicaties, zoals een CRM, ERP of boekhoudpakket.

Voorspelbare investering

Men denkt vaak dat het ontwikkelen van software op maat vele malen duurder is dan standaard software. Dit is echter niet altijd het geval; je betaalt immers alleen voor de functionaliteiten die je echt gebruikt. Daarnaast hoef je voor software op maat géén licentiekosten te betalen. Software ontwikkeling voor bedrijven Bluenotion heeft uitgebreide ervaring met software ontwikkeling voor bedrijven. Zo maken wij software op maat voor onder andere de zorg, logistiek, retail en telecom branche. Dat varieert van complexe webshops, zorg apps, mobiele apps tot volledige softwarepakketten.

Security

Voor al onze klanten is security een prioriteit. De veiligheid van (online) informatie is van groot belang. We hebben ons dan ook gespecialiseerd in het ontwerpen van veilige software, die op een juiste manier met gevoelige informatie omgaat.

Samen naar de oplossing

Heb je een idee waarmee we je kunnen helpen? Samen kom je vaak tot nieuwe inzichten, waardoor je dat ene idee al snel naar een hoger niveau tilt. Loop je tegen problemen aan, die je huidige softwarepakket niet meer kan oplossen? Bluenotion helpt je graag bij het ontwikkelen van een (online) oplossing op maat. Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

heb je vragen hierover?
dan horen we graag!

stel je vraag