Maatwerk software die écht past bij jouw wensen

Het is vaak moeilijk om een software oplossing te vinden die voldoet aan al jouw wensen en eisen. Veel standaard oplossingen bieden namelijk functionaliteiten waar jij geen meerwaarde aan hecht en waar jij dan ook geen gebruik van maakt. Is dit voor jou het geval en ben je op zoek naar specifieke functionaliteiten, zodat jij zo efficiënt mogelijk te werk kunt gaan? Bekijk dan de mogelijkheden van maatwerk software.

Veelzijdige en gebruiksvriendelijke maatwerk software

Het probleem van standaard software is dat deze in de praktijk vaak gericht zijn op één bedrijfsproces. Om alle processen te kunnen optimaliseren, zijn dan ook vaak meerdere applicaties benodigd. Dit brengt uiteraard ook een kostenplaatje met zich mee. Met maatwerk software sluit jouw bedrijfssoftware nauwgezet aan op de beoogde bedrijfsprocessen en betaal je enkel voor functionaliteiten die je ook echt gebruikt.

Samen met jou kijken we naar jouw wensen en doelen voor de software, waarna wij zorgen voor een bijpassende invulling. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke oplossing die jouw bedrijf écht verder helpt. Maatwerk software biedt onder andere:

  • Een passend design en toepassing van de nieuwste technieken voor een prettige werkervaring;
  • Een voorspelbare investering, omdat we enkel functionaliteiten realiseren die jij echt gebruikt;
  • Een veilige omgeving voor online informatie.

5 voordelen van onze maatwerk software

Sluit aan op jouw bedrijfsprocessen

Waar standaard software oplossingen veelal op een enkel bedrijfsproces gericht zijn, sluit maatwerk software aan op alle processen. Je hebt dus enkel één applicatie nodig, waarbij het van belang is dat deze overzichtelijk is en duidelijk werkt. Maatwerk software moet ervoor zorgen dat je efficiënter kunt werken en geen onnodige handelingen moet doen.

Voorspelbare investering

Maatwerk software lijkt in eerste instantie een grote investering ten opzichte van standaard software. Dit is echter niet altijd waar. Je weet namelijk precies waarvoor je betaalt, aangezien je enkel functionaliteiten ontvangt die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. De investering wordt daardoor zeer overzichtelijk en het prijsverschil zal niet groot zijn, het kwaliteitsverschil echter wel.

Eenvoudig uit te breiden

Als bedrijf sta je nooit stil. Voor een applicatie is het dan ook erg belangrijk om mee te kunnen groeien met het bedrijf. Bij de realisatie van jouw maatwerk software houden we er te allen tijde rekening mee dat deze ooit uitgebreid moet worden. Hierdoor kunnen we zelfs bij een grote groei snel inspelen op jouw veranderende wensen.

Veilige omgeving voor informatie

Wij hebben veel ervaring met de realisatie van software waarbij zeer privacy gevoelige informatie komt kijken. Een veilige informatie-uitwisseling is bij deze opdrachten het belangrijkste uitgangspunt. We hebben ons dan ook gespecialiseerd in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke en veilige software die op een juiste wijze met deze informatie omgaat.

Persoonlijke begeleiding

Door onze ruime ervaring met de ontwikkeling van (online) software oplossingen op maat weten we dat het een uitgebreid proces is. Onze specialisten begeleiden je dan ook graag tijdens de ontwikkeling en zelfs daarna! Van jouw unieke idee tot aan een volwaardige software applicatie op maat, Bluenotion helpt je graag bij alle aspecten.

Gerelateerde projecten