Maatwerk software

Het is vaak moeilijk om een software oplossing te vinden die voldoet aan al jouw wensen en eisen. Veel standaard oplossingen bieden namelijk functionaliteiten waar jij geen meerwaarde aan hecht en waar jij dan ook geen gebruik van maakt. Is dit voor jou het geval en ben je op zoek naar specifieke functionaliteiten, om op die manier zo efficiënt mogelijk te werk te gaan? Bekijk dan de mogelijkheden van maatwerk software.

We bespreken jouw software idee        Het maatwerk wordt door ons geleverd        Jouw maatwerk software werkt optimaal

Kiezen voor maatwerk software

Zoals reeds benoemd, bevatten standaard software oplossingen doorgaans niet alle functionaliteiten die je voor ogen had of werken ze inefficiënt. Het probleem is dat ze in de praktijk vaak gericht zijn op één bedrijfsproces. Om alle processen van het bedrijf te kunnen optimaliseren, zijn dan ook vaak meerdere applicaties nodig. Dit brengt ook een kostenplaatje met zich mee. Met software op maat sluit je bedrijfssoftware nauwgezet aan op de verschillende bedrijfsprocessen. Wij kennen niet alleen de voordelen, maar hebben ook de expertise in huis om bij ieder project op de juiste manier te werk te gaan. Bij Bluenotion hebben we dan ook uitgebreide ervaring met de ontwikkeling van maatwerksoftware voor uiteenlopende bedrijven. Voor ons bestaat het ontwikkelen van een oplossing op maat uit meer dan het realiseren van simpelweg een werkende applicatie. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw (online) applicatie een perfecte weerspiegeling is van jouw bedrijfsprocessen. Maatwerksoftware moet immers bij jouw bedrijfsprocessen aansluiten, in plaats van andersom.

Maatwerk oplossing voor jouw bedrijf

Maatwerksoftware: voorspelbare investering

Maatwerk software lijkt in eerste instantie een grote investering ten opzichte van standaard software. Dit is echter niet altijd waar. Je weet namelijk precies waarvoor je betaalt, aangezien je enkel functionaliteiten ontvangt die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. De investering wordt daardoor zeer overzichtelijk en het prijsverschil zal niet groot zijn, het kwaliteitsverschil daarentegen wel. Daarbij sta je als bedrijf nooit stil. Voor een applicatie is het dan ook erg belangrijk om mee te kunnen groeien met het bedrijf. Bij de realisatie van jouw software houden we er te allen tijde rekening mee dat deze ooit uitgebreid moet worden. Hierdoor kunnen we zelfs bij een grote groei snel inspelen op jouw veranderende wensen.

Maatwerk helpt je verder

Ontwikkeling op maat door Bluenotion

Bluenotion heeft langdurige ervaring met de ontwikkeling van (online) oplossingen op maat voor onder andere de logistiek, horeca en retail branche. De veiligheid van online informatie is van groot belang bij de realisatie van deze oplossingen. We zijn dan ook gespecialiseerd in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke én veilige applicaties op maat. Aangezien het ontwikkelen van software een uitgebreid proces is, begeleiden onze specialisten je dan ook graag tijdens de realisatie. Van jouw unieke idee tot aan een volwaardige software applicatie, Bluenotion helpt je graag bij alle aspecten.

Heb je interesse in het laten ontwikkelen van software op maat? We denken graag met je mee. Neem gerust contact met ons op.

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!