App laten maken

Jij wil een app laten maken? Wij doen niet anders. We combineren onze ervaring en expertise met jouw ideeën. Deze unieke combinatie is het vertrekpunt voor jouw nieuwe app op maat.  

Contact opnemen
Mockup 1B2e68ad0bfb6d78fb30fa828abfe517
Benfit Logo 1
Frame
Home James Horeca 0 1
Logo
Poelmann Van Den Broek Advocaten Voor Ondernemers 0 1

Automatiseren en optimaliseren 

Een op maat gemaakte app biedt bedrijven talloze voordelen, waaronder verbeterde klantbetrokkenheid en merkherkenning, optimalisatie van interne processen, waardevolle inzichten uit gebruikersgegevens, concurrentievoordeel, verbeterde klantenservice, verhoogde verkoopkansen en flexibiliteit voor toekomstige groei. Laat ons mee denken en inspireren!

Wilmar Mobiel

De voordelen van een op maat gemaakte app:

Meer technische mogelijkheden dan een website 

Apps worden rechtstreeks op de smartphone geïnstalleerd en hebben toegang tot de hardware functies van het apparaat, zoals de camera, GPS, bewegingssensoren en meer. Dit biedt vele mogelijkheden, die een website niet heeft. 

Je klant binnen handbereik

Een app biedt de mogelijkheid om pushmeldingen te gebruiken. Door middel van deze notificaties kun je jouw klanten altijd actief bereiken op hun smartphone of tablet. 

Maakt realtime communicatie mogelijk 

De fundamentele eerste stap bij het creëren van een klantportaal is het definiëren van de doelstellingen. In de scope bepalen we de specifieke doelen en stellen we een plan van aanpak op.

Onderscheid je met maatwerk

Met een app op maat kan jouw bedrijf zich onderscheiden. Bluenotion heeft uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van gebruiksvriendelijk maatwerk, geschikt voor doeleinden met betrekking tot jouw personeel of klanten. 

Eenvoudig uit te breiden

Een app groeit mee met jouw bedrijf. We houden er rekening mee dat deze ooit uitgebreid of gewijzigd moet worden, waardoor we zelfs bij plotselinge groei snel te werk kunnen gaan. 

Veilige omgeving voor informatie 

We realiseren gebruiksvriendelijke en veilige apps die de privacygevoelige informatie en persoonlijke gegevens beschermen. We gaan hier secuur mee om: niks komt op straat te liggen.

App-ontwikkeling, in fases 

Voordat we echt gaan beginnen, starten we met de inspiratiesessie. Daarna ontwikkelen we de app, in fases. Deze fases volgen elkaar op van scope tot support. Elke fase focust op de gedeelde factor: jouw app-idee en hoe we het waarmaken. 


  1. Digitale strategie
  2. Design
  3. Development
  4. Service & beheer
Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Web.PublishedModels.Image]

CashOut

Direct uitbetalen met CashOut 

James Horeca

Werkgevers en werknemers in de horeca vinden elkaar hier

 

ABV Haukes

Inspecteren maar dan via een applicatie! 

heb je vragen hierover?
dan horen we graag!

stel je vraag