Ervaar zelf de voordelen van een App voor jouw bedrijf!

Software die écht aansluit op jouw wensen

Het is vaak moeilijk om een software oplossing te vinden die voldoet aan al jouw wensen en eisen. Veel standaard oplossingen bieden namelijk functionaliteiten waar jij geen meerwaarde aan hecht en waar jij dan ook geen gebruik van maakt. Is dit voor jou het geval en ben je op zoek naar specifieke functionaliteiten, zodat jij zo efficiënt mogelijk te werk kunt gaan? Bekijk dan de mogelijkheden van maatwerk software.

Contact

Een app laten maken bij Bluenotion

Een app kan voor diverse doeleinden ingezet worden. Vaak heb je zelf al een goed idee van de functionaliteiten die benodigd zijn om jouw doelen te bereiken en klanten ultiem gebruiksgemak te kunnen bieden. Gelukkig is nagenoeg alles mogelijk met behulp van een Bluenotion app en we geven jou maar al te graag inzicht in deze mogelijkheden. Wil jij een app laten maken door een deskundige partij, neem dan vooral contact met ons op.

De mogelijkheden van een Bluenotion app

Samen met jou kijken we naar de wensen en doelen voor de app, waarna wij zorgen voor een bijpassende invulling. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke oplossing voor zowel de klanten als jouw bedrijf. Een Bluenotion app laten maken biedt jou o.a.:

  • Een passend design en toepassing van de nieuwste technieken voor een prettige werkervaring;
  • Een voorspelbare investering, omdat we enkel functionaliteiten realiseren die jij echt gebruikt;
  • Een veilige omgeving voor online informatie.

De voordelen van een app laten maken bij Bluenotion

Technisch meer mogelijk dan op een website

Een goed voorbeeld van de extra mogelijkheden van een app is het internetbankieren. Doe je een aankoop in een webshop, dan kom je in de internetbankieren app terecht. Hier kun je vervolgens direct overgaan tot het afronden van de transactie.

Push notificaties

Een ander groot voordeel van een app is de mogelijkheid om push notifications te gebruiken. Met behulp van deze notificaties kun je jouw klanten namelijk altijd actief bereiken op hun favoriete apparaat.

Sneller dan een website

Zoek je naar bepaalde gegevens, dan merk je dat een app veel efficiënter is. Op het moment dat je naar een website navigeert, moet je allereerst een url invoeren. Maak je gebruik van een app, dan staat deze vaak vast op je telefoon. In de meeste gevallen ben je ook al ingelogd. Moet je toch inloggen, dan is dit vaak al mogelijk met slechts je vingerafdruk.

Eenvoudig uit te breiden

Als bedrijf sta je nooit stil en heb je vaak nieuwe ideeën. Voor een applicatie is het dan ook erg belangrijk om mee te kunnen groeien met het bedrijf. Bij de realisatie van jouw app houden we er te allen tijde rekening mee dat deze ooit uitgebreid of gewijzigd moet worden. Hierdoor kunnen we zelfs bij een grote groei snel inspelen op jouw veranderende wensen.

Veilige omgeving voor informatie

Wij hebben veel ervaring met de realisatie van apps waarbij zeer privacy gevoelige informatie komt kijken. Een veilige informatie-uitwisseling is bij deze opdrachten het belangrijkste uitgangspunt. We hebben ons dan ook gespecialiseerd in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke en veilige apps die op een juiste wijze met deze informatie omgaan.

Ruimte voor maatwerk

Met een oplossing op maat kan jij je onderscheiden van de concurrentie. Deze is namelijk gebruiksvriendelijk voor zowel de klanten als jouw bedrijf. Het team van Bluenotion weet dit maar al te goed en heeft uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van maatwerk. We staan dan ook zeker voor je klaar om jouw unieke idee te realiseren.

heb je vragen hierover?
dan horen we graag!

stel je vraag