Een app als digitale tool, in de handpalm van jouw publiek. Zie jij het al voor je? Als je afstand neemt, worden de voordelen van handzame tools ineens in groter perspectief gebracht. Een app op maat zorgt dat processen worden geautomatiseerd en verbetert de klantbeleving. Bij Bluenotion combineren we onze ervaring en expertise met jouw ideeën. Deze unieke combinatie is het vertrekpunt voor jouw nieuwe app op maat.

Contact

De kracht van de smartphone

Waarom is een app zo´n krachtige tool? Simpel: iedereen heeft een smartphone. En het zijn precies de functionaliteit van de smartphone die apps zo krachtig maakt. Van foto´s maken tot locatie bepalen: apps bieden vele mogelijkheden die bedrijfsprocessen en user experience ondersteunen.

App ontwikkelaar: Wat we doen

Wij ontwikkelen apps die gericht zijn op het automatiseren, versnellen en vereenvoudigen van bedrijfsprocessen. De functionaliteiten van de smartphone kunnen hierbij een uitstekende ondersteuning bieden. Denk aan:

  • Foto´s maken en uploaden
  • Scans maken
  • In- en uitklokken
  • Ruimte opmeten door middel van AR
  • Locatie delen

Een foto voor een online profiel is zo gemaakt, tickets en id-bewijzen worden gescand en met notificaties vergeet je nooit meer de urenregistratie van medewerkers.. Zo zijn er een tal van voorbeelden te bedenken, waarbij een app handelingen overneemt en processen vereenvoudigd.

React Native: Hoe we doen

Wij maken apps voor zowel Android als iOS. Bluenotion staat voor maatwerk, waardoor we al jouw wensen kunnen verwezenlijken. We programmeren met React Native, waardoor we flexibel en efficiënt kunnen werken.

Ideeën van vandaag, innovaties van morgen.

Ga jij het nieuwe Facebook uitvinden? Heb jij een Tikkie 2.0? Kan Kamernet beter volgens jou? Dan zoek je een app ontwikkelaar voor apps op maat; dan zoek je Bluenotion. Dus laten we praten! We gaan graag met je om tafel voor een enthousiaste brainstormsessie en starten een dynamisch traject op.

heb je vragen hierover?
dan horen we graag!

stel je vraag

Voor deze bedrijven maakten wij al een innovatieve app op maat