Webapplicaties dienen als een verlengstuk van jouw bedrijf, op het internet. Webapplicaties communiceren veelal met jouw andere softwarepakketten om zoveel mogelijk menselijke interventie te voorkomen, zowel binnen de organisatie als naar klanten. Dit zorgt er niet alleen voor dat personeelskosten gedrukt worden, maar ook dat de weg vrij gemaakt wordt voor groei zonder extra personeel. 

Contact

Webapplicatie van Bluenotion

Wij hebben langdurige ervaring met de ontwikkeling van online oplossingen op maat voor onder andere de logistiek, horeca en retail. Met behulp van een webapplicatie op maat heb je altijd een voorsprong op andere standaard apps, omdat deze volledig op jou is afgestemd. 
Ons doel is om te allen tijde rekening te houden met jouw wensen, doel, beoogde doelgroep en budget. We denken met je mee tijdens het hele proces en ontwikkelen zo jouw eigen webapplicatie waar je echt trots op kan zijn!

Security

Een veilige informatie-uitwisseling is essentieel als het gaat om webapplicaties. We creëren een omgeving waar met gemak informatie wordt ingewonnen, maar dan wel door de juiste mensen. Optimalisatie van de veiligheid is voor ons een belangrijk uitgangspunt waar wij al veel ervaring mee hebben. 

Koppeling met externe systemen

Onze software is zeer flexibel en hierdoor kunnen we vrijwel iedere (api) koppeling realiseren. Zo hebben we ervaring met veel verschillende api’s, waaronder Exact, UNIT4, PostNL, Exchange (Outlook), LinkedIn, Facebook en Google. Daarnaast is het ook mogelijk om boekingsmodules, betalingssystemen en payment providers aan jouw webapplicatie te koppelen, zoals iDEAL, Paypal, Buckaroo en Moneybird.

heb je vragen hierover?
dan horen we graag!

stel je vraag