Mobiele apps

Fooks

Online HR-platform. Simpel, to-the-point

Een online systeem voor personeelsplanning, urenregistratie en contractbeheer: Fooks. 

 

 

Mockup Fooks

In het kort

Toen

Loonkosten, roosters, agenda´s, contracten, urenregistratie… Kan dat niet binnen één systeem geregeld worden? Bluenotion zegt: JA!

Nu

Fooks geeft een kraakhelder zicht op de planning, roosters, beschikbaarheid, contracten en uitgaven. De app is helemaal in te richten naar de wensen per bedrijf.

Morgen

Bluenotion en Fooks blijven samen doorontwikkelen. Zo is onlangs is de totale look aangepast en liggen er al tal van nieuwe ideeën klaar

Alles onder controle

Plannen, roosteren, uren klokken, verlof en verzuim bijhouden, digitale contracten, online personeelsdossiers, financieel inzicht. Alles in je handpalm. Wij ontwikkelde dit groeiende online HR-platform! Fooks geeft een kraakhelder zicht op de planning en uitgaven. Je hoeft je hierdoor niet meer af te vragen waar de kosten zitten en kunt direct de nodige gegevens achterhalen en hierop inspelen. Zo ontstaat er een gestroomlijnd proces, zonder hiccups of onnodige kostenposten.

Niet meer puzzelen

Puzzelen met roosters is verleden tijd! In Fooks selecteer je gemakkelijk de juiste werknemers en stel je door middel van handige templates je standaard bezetting gemakkelijk op. Via de app zien medewerkers wanneer ze zijn ingeroosterd en kunnen zij hun beschikbaarheid opgeven. Willen ze graag van dienst ruilen met een collega? Dit regelen ze zelf via de app en accorderen dit bij de leidinggevende. Zo makkelijk kan het zijn!

Resultaat

De Fooks app kan compleet worden ingericht naar de wensen van het bedrijf. Een horecaondernemer is bijvoorbeeld gebaat bij de module om diensten te kunnen ruilen, een ondernemer in de IT wil misschien alleen loonstroken inzichtelijk maken voor zijn werknemers: Fooks biedt voor ieder wat wils!