Maatwerk

KKVV

Online beheersysteem voor (ver)huurders

Voor stichting KKVV ontwikkelden we een compleet online beheersysteem in de vorm van een app en een bijbehorende website.

 

 

Mockup KKVV

In het kort

Toen

Bij woningbeheer komt veel kijken! Van brandveiligheidschecks tot heldere communicatie en administratie: woningbeheer vraagt om een slimme organisatie. Een app met bijbehorende website biedt uitkomst! 

Nu

KKVV maakt nu gebruik van een overzichtelijke gebruiksvriendelijke applicatie, waarin alle zaken die bij woningbeheer komen kijken gemakkelijk zijn in te zien. De applicatie creëert een compleet platform voor alle partijen: huurder, verhuurder en andere betrokkenen.

Morgen

KKVV is inmiddels een trouwe partner van Bluenotion. Wij zorgen dat de app vandaag en morgen continu up-to-date blijft en voegen doorlopend de nieuwste technieken toe, waardoor KKVV blijvend doorontwikkelt! 

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor huurders

Eén platform voor beheerders, eigenaren, huurders en andere relevante partijen. Met de app worden alle belangrijke zaken met betrekking tot de woningen vastgelegd en gearchiveerd: brandveiligheidscontroles, administratie, financiën, communicatie en meer. Dit zorgt voor een verbeterde positie van alle betrokken partijen! We hebben de applicatie zo overzichtelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Functionaliteiten zijn vereenvoudigd voor de huurder, zodat er gemakkelijk toegang is tot de benodigde gegevens, betalingsoverzichten en documenten. Ook kan de huurder eenvoudig en direct foto´s uploaden in de app.

Pandbeheer versimpeld voor verhuurders

Pandbeheer was nog nooit zo makkelijk! Door middel van het versimpelde systeem heeft de verhuurder een totaaloverzicht van zaken, zoals: panden, documenten, betalingen en een to do-lijst voor brandveiligheid.

De app biedt vele mogelijkheden en verbetert allerlei gebieden, zoals:

  • Financiën: de financiële administratie en rapportages kunnen makkelijk worden ingezien, zijn automatisch gekoppeld aan boekhoudpakket Twinfield en kunnen worden geëxporteerd naar Excel en banktransacties.
  • Communicatie: Berichten en klachten worden gemakkelijk verstuurd en automatisch afgehandeld door middel van configureerbare templates.
  • Documentatie: Contracten kunnen vanuit het systeem officieel worden ondertekend door middel van een koppeling met SignRequest.

Resultaat

De nieuwe KKVV-app en bijbehorende website vormen een platform voor de beheeromgeving, met uitgebreide overzichten, configuratieschermen en vele andere functionaliteiten. De app maakt het gemakkelijk om functies uit te voeren op locatie: van opleveringsfoto's uploaden, tot informatie inzien en het uitvoeren van brandveiligheidscontroles. 

De KKVV is inmiddels een trouwe partner met wie we blijven doorontwikkelen! We houden de app continu up-to-date, voegen de nieuwste technieken toe en verbeteren het bestaande.