High traffic websites

Yor-in

Recruitment en detachering onder één bedrijfsnaam

De recruitmentgroep welke voorheen bestond uit vijf losse labels, nu samengevoegd in het bedrijf Yor-in!

www.yor-in.nl 

 

Mockup Yor-in

In het kort

Toen

Voorheen bestond de recruitmentgroep uit vijf losse labels. De groep bleef maar doorgroeien. En hoewel de groep altijd al goed samenwerkten als één geheel, merkten ze dat alle verschillende labels leidden tot onduidelijkheid. Daarom is er besloten om verder te gaan als één organisatie inclusief nieuwe merkidentiteit, uitstraling en huisstijl. Yor-in wilde de UX optimaal houden voor de diverse specialistische doelgroepen.

Nu

Yor-in had al een prachtig design laten uitwerken door een andere partner. Bij Bluenotion hebben we dit verder uitgedacht met als resultaat een volledig nieuw UX-design. Vervolgens hadden we de schone taak om de website te bouwen in Umbraco CMS, het systeem wat we voor al onze maatwerk websites gebruiken inclusief een maatwerk koppeling met Mysolution. 

Morgen

We onderhouden een fijne en intensieve partnership waarin we Yor-in ondersteunen in het onderhouden van de website en het organiseren van periodieke inspiratiesessies voor nieuwe digitale ideeën. 

Koppeling MySolution

Om het maximale uit de website van Yor-in te halen hebben we een koppeling met Mysolution gebouwd. Dit is een Applicant Tracking Systeem (ATS), deze software heeft als doel de vacatures en kandidaten die compatibel zijn zo goed mogelijk bij elkaar te brengen. Het is specifiek bedoeld voor het beheren van het wervingsproces tussen werkgevers, bureaus en kandidaten.

Doordat we een ATS-koppeling hebben gebouwd vindt het wervingsproces plaats op de website van Yor-in. Vacatures die aangemaakt worden in Mysolution worden automatisch gepubliceerd op de vacaturepagina van de Yor-in website. Een kandidaat kan via de website solliciteren en dit wordt vervolgens weer verwerkt in Mysolution. Deze werkwijze biedt een efficiëntere en eenduidige verwerking van sollicitaties en zorgt ook voor een optimale candidate journey.

Block-Grid Editor

Flexibiliteit en beheerbaarheid van de content en layout waren erg belangrijk voor Yor-in. Hierdoor hebben we gebruik gemaakt van de geavanceerde mogelijkheden van Umbraco's Block Grid Editor. Deze editor stelt onze klanten in staat om op een intuïtieve manier aangepaste templates te bouwen en content te beheren, waardoor ze volledige controle hebben over de uitstraling en functionaliteit van hun website. De integratie van deze editor met MySolution is een gamechanger. Het stelt hen in staat om vacatures te tonen op de website op basis van specifieke filters die rechtstreeks worden uitgelezen vanuit hun ATS, allemaal beheerbaar.Een ander voordeel van deze functionaliteit is dat onze klanten niet afhankelijk zijn van onze hulp om nieuwe pagina’s toe te voegen of bestaande bij te werken. Het self-service aspect van de Block Grid Editor stelt hen in staat om op elk moment wijzigingen aan te brengen, zonder dat er technische kennis vereist is.