Wil je graag een app laten maken geschikt voor iOS én Android? Dat kan! Bij Bluenotion maken we hiervoor gebruik van React Native. Hiermee maken we een app ¨native¨ voor zowel iOS als Android, oftewel: we zorgen dat de app in beide besturingssystemen werkt. Dankzij React Native maken we apps compatibel iOs en Android, zonder al te veel handelingen.

Contact

Onderhoud en uitbreiding

React Native plaatst twee apps als het ware binnen 1 techniek. Hierdoor is het makkelijk te onderhouden en uit te breiden: alles vindt plaats binnen dezelfde code. Die code noemen we de broncode. Dankzij één broncode wordt tijd en geld bespaard tijdens de ontwikkeling van onze apps, maar ook wanneer we deze doorontwikkelen en uitbreiden.

Aanvullende plugins

React Native is een open source framework waar al veel voor is ontwikkeld. Het wordt dan ook constant verbeterd en uitgebreid. Dat maakt het implementeren van innovatieve ontwikkelingen eenvoudig, zoals het herkennen van tekst in afbeeldingen. Hier zijn tegenwoordig standaard bibliotheken voor beschikbaar. 

Proven Technology

Oorspronkelijk is de taal van React Native gecreëerd door Facebook, maar inmiddels is het helemaal opgenomen in de opensource community. Naast Facebook werken ook vele andere grote partijen met React Native, zoals AirBnB, Instagram, Netflix, UberEats en Soundcloud. Dat geeft wel aan wat de mogelijkheden zijn!

heb je vragen hierover?
dan horen we graag!

stel je vraag