AR

Realiteit + digitale elementen

Wat?

AR is een live beeld van de werkelijkheid, waar digitale elementen aan worden toegevoegd. De digitale elementen worden bijgestaan door QR-code en zijn opgebouwd uit sensordata. Hoe futuristisch is dat!  

Wat hebben er al mee gedaan?

Voor ABV Haukes hebben we AR in een app verwerkt. Met deze app worden vloerinspecties uitgevoerd door middel van een vragenlijst. Daarnaast is het nu ook mogelijk om een vloer te tekenen op je telefoon: je geeft aan waar de hoeken zitten van een ruimte, de app berekent de maten van de vloer en tekent automatisch een plattegrond. Et voilà: een direct bruikbare accurate plattegrond. Weg met de schetsen op papier!

Wat kun je er nog meer mee?

Met AR kun je natuurlijk nog veel meer! Zoals het plaatsen van meubels in een ruimte of het laten zien van leuke locaties, bijvoorbeeld in een stad.

Jouw idee + AR

Zo zijn er tal van voorbeelden te bedenken waarmee je door middel van digitale informatie de echte wereld kan aanvullen! Heb jij een idee waar je AR bij nodig hebt? Daar willen wij meer over horen! Neem contact op met Bluenotion en deel je idee.