Notificaties

Notificaties = Systeem van berichtgeving

Wat?

Notificaties zijn korte berichten van apps, op de smartphone. Zo kunnen app-gebruikers direct op de hoogte worden gesteld van acties of berichtgeving die voor hen relevant is. Een heel krachtig mechanisme om mensen betrokken te maken en te houden!

Wat hebben wij er al mee gedaan?

Wij geloven in de kracht van notificaties en maken er daarom gebruik van in bijna elke app die wij ontwikkelen. Bij Fooks krijg je een notificatie als je moet werken, bij James als er nieuwe diensten aangeboden worden en bij RoomMe als zich een nieuwe huisgenoot heeft aangemeld. Je ziet het: uiteenlopende apps met diverse functies, waarbij elke notificatie altijd een krachtig doel heeft, waar ook de gebruiker baat bij heeft!

Benieuwd naar deze projecten? Bekijk FooksJames en RoomMe in ons portfolio 

Wat kun je er nog meer mee?

Een notificatie heeft veel voordelen! Vooral als je het vergelijkt met andere manieren waarmee online diensten hun gebruikers op de hoogte willen stellen, zoals e-mail. Een e-mail kun je in principe binnenkrijgen op ieder device, maar is niet altijd geschikt voor apps. Soms worden bepaalde functionaliteiten namelijk alleen in een app-omgeving gebouwd en kan hier dus niet naar worden gelinkt vanuit een e-mail. Daarnaast heeft iedereen zijn smartphone natuurlijk altijd bij zich en is het supermakkelijk om hiermee realtime interactie op te zoeken. 

Jouw idee + Notificaties

De mogelijkheden met notificaties voor de smartphone zijn echt eindeloos. Is het jouw doel om gebruikers actief te betrekken bij alles wat je doet? Dan bieden notificaties een oplossing. Heb jij al een idee waar je notificaties bij nodig hebt? Daar willen wij meer over horen! Neem contact op met Bluenotion en deel je idee.