Geschreven op 02 feb 2021

Bluenotion en WilMar

We bundelen onze softwarekrachten

NIJMEGEN - Bard Duijs van software-ontwikkelaar Bluenotion krijgt de leiding over WilMar, expert in software voor o.a. fietsenwinkels. De knowhow en visie van beide bedrijven worden gecombineerd om WilMars groei voort te zetten. En dat betekent: mooie innovaties in de nabije toekomst!

Oude paden leiden naar nieuwe koers

Deze overname is een ware kruisbestuiving. Bluenotion richt zich op vernieuwing, waar WilMar put uit decennialange kennis over koppelingen met hardware (printers, pinautomaten en scanners) en ERP-systemen (software die verschillende bedrijfsafdelingen samenbrengt). Achter de schermen draait de ideeënfabriek al op volle toeren! Er wordt hard gewerkt om deze combinatie van vernieuwing en kennis in te zetten op alle fronten, zoals de werkwijze, marktbenadering en webontwikkelingen.

Wilfred Furster, founder van WilMar, kijkt vol enthousiasme naar de toekomst: “Ik geloof erg in de nieuwe koers die WilMar gaat varen met de kennis die het team van WilMar deelt met de 14 collega’s van Bluenotion, die op hun beurt weer een mooie bijdrage kunnen leveren met hun kennis aan de ontwikkelingen van onze programma’s.”