High traffic websites

Poelmann van den Broek Advocaten

Topnotch website met nieuwe huisstijl

Een toonaangevend advocatenkantoor bestaande uit advocaten die ‘scherp zijn’ én hun klanten ‘scherp houden’.

www.poelmannvandenbroek.nl 

 

Mockup Poelmann van den Broek advocaten

In het kort

Toen

Voor Poelmann van den Broek advocaten was het tijd om hun merk te ‘verscherpen’. Door een 2.0-versie van hun huisstijl met daarbij een bijpassende moderne, snelle en gepersonaliseerde website.

Nu

We hebben op basis van een UX-design (samenwerking met MORE) een complete website gebouwd die voldeed aan de moderne eisen van het bedrijf. De website geeft de look-and-feel van een modern en hip advocatenkantoor. 

Morgen

We onderhouden een prettige samenwerking waarin wij Poelmann van den Broek digitaal ondersteunen waar mogelijk. Wie weet zitten er in de toekomst nog meer digitale oplossingen in het vat? Wij hopen van wel!

Umbraco CMS

Binnen Bluenotion bouwen we al onze websites in het Content Management Systeem van Umbraco. Voor Poelmann van den Broek was het ook een wens dat dit CMS gebruikt werd. Maar waarom is dit CMS nou zo goed? Met Umbraco CMS kun je maatwerk websites bouwen waarin je de volledige vrijheid hebt, zonder enige beperkingen. Als je een unieke website wil dan is dit CMS de juiste. Daarnaast is het systeem zeer gebruiksvriendelijk waarin je eenvoudig teksten, beelden, pagina's en formulieren kan beheren. De website is volledig beheerbaar en daardoor heb je ons niet nodig voor elke kleine aanpassing. Ook loopt Umbraco voor op het gebied van techniek, heeft het security hoog in het vaandel en zijn de websites supersnel! Het is niet voor niets zo dat meer dan 500.000 websites wereldwijd draaien in Umbraco CMS.