Online Applicaties

Online applicaties kenmerken zich doordat ze vaak zijn geïntegreerd met bestaande informatiesystemen. Ze dienen in veel gevallen als onderdeel van een bepaald bedrijfsproces of zelfs ter vervanging hiervan. Online applicaties worden dan ook onder andere ingezet als service richting klanten of juist als oplossing voor het optimaliseren van interne processen. In principe kunnen we spreken van internet als verlengstuk van jouw bedrijf.

Waarom een online applicatie?

Online applicaties communiceren veelal met andere softwarepakketten om zoveel mogelijk menselijke interventie te voorkomen. Dit zorgt er niet alleen voor dat personeelskosten gedrukt worden, maar ook dat de weg vrij gemaakt wordt voor groei zonder extra personeel.

Een online applicatie van Bluenotion

Wij hebben langdurige ervaring met de ontwikkeling van online oplossingen op maat voor onder andere de logistiek, horeca en retail branche. Met behulp van een applicatie op maat heb je altijd een voorsprong op andere standaard apps. Jouw applicatie wordt namelijk volledig op jou afgestemd. Ons doel is om te allen tijde rekening te houden met jouw wensen, doel, beoogde doelgroep en budget. We denken met je mee tijdens het hele proces en ontwikkelen zo jouw online applicatie op maat. Zo kan je een app laten maken waar je echt trots op bent.

Koppeling met externe systemen

Doordat online applicaties vaak dienen als service richting de klant, is het heel belangrijk dat ze makkelijk te koppelen zijn met externe services. Onze software is zeer flexibel en hierdoor kunnen we vrijwel iedere (api) koppeling realiseren. Zo hebben we ervaring met veel verschillende api’s van o.a. Exact, UNIT4, PostNL, Exchange (Outlook), LinkedIn, Facebook en Google.

Daarnaast is het ook mogelijk om boekingsmodules, betalingssystemen en payment providers aan jouw online applicatie te koppelen. Denk hierbij aan iDEAL, Paypal, Buckaroo en Moneybird.

Security

Veiligheid is essentieel voor jouw (online) applicatie. Bluenotion heeft uitgebreide ervaring met de realisatie van maatwerk apps waarbij zeer privacy gevoelige informatie komt kijken. Een veilige informatie-uitwisseling is bij deze opdrachten veruit het belangrijkste uitgangspunt. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke en veilige software die op een juiste wijze met deze informatie omgaat.

SCRUM

Voor de ontwikkeling van onze applicaties werken wij graag met SCRUM. Een bewezen succesvolle methode, die zorgt voor flexibiliteit gedurende het gehele proces. IT-projecten falen vaak door een traditionele methode zoals de watervalmethode. Bij deze methode worden fases van tevoren heel strak gedefinieerd. Het ontwikkelen van software is echter zo complex dat het erg moeilijk is om van tevoren realistische inschattingen te maken. De consequentie hiervan is het uitlopen of zelfs mislukken van projecten. Bij SCRUM ligt het percentage gefaalde projecten een veelvoud lager.

Interesse?

Jouw vragen bespreken we graag tijdens een goed gesprek bij ons op kantoor of op een andere gewenste locatie. We kijken samen naar de invulling van jouw idee en kunnen onze werkwijze verder toelichten.

Neem dus gerust contact met ons op, we staan altijd open voor al je vragen. Toevallig in nijmegen? Kom dan eens langs! De koffie staat voor je klaar.

Meer weten?

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!