Wil je de administratieve processen binnen jouw organisatie optimaliseren? AFAS kan de oplossing bieden! Bij Bluenotion hebben we ervaring met het koppelen van systemen aan AFAS. Hiermee komen alle gegevens en administratie vast te liggen binnen één gezamenlijke database.

Snel en eenvoudig importeren

Overstappen naar AFAS betekent vaak dat er een migratie van grote omvang moet plaatsvinden. Dit proces van bulkimport kan langdradig en foutgevoelig zijn... Maar niet bij Bluenotion! Wij zorgen ervoor dat dit eenvoudig en automatisch wordt geregeld en gelijk wordt gecontroleerd op fouten en onzuiverheden. Zo wordt de kans op fouten verminderd en wordt het gehele proces een stuk sneller en eenvoudiger.

Complexe processen versimpeld met AFAS

Het opzetten van bepaalde structuren in AFAS kan heel wat werk zijn. Om salarissen uit te keren zijn gegevens van de werkgever en cao vereist; voor het opmaken van facturen moeten gegevens van de verkooprelatie bekend zijn. Het instellen van al deze gegevens in AFAS is tijdrovend en kan verwarrend zijn. Wij zorgen ervoor dat al deze processen worden vereenvoudigd door middel van een tool. Hiermee wordt alle benodigde informatie op één plek aangeboden.

Mogelijkheden van een AFAS-koppeling

AFAS is een uitgebreid pakket met een groot scala aan mogelijkheden en functionaliteiten, zoals:

  • Salaris uitkeren
  • Verlof en salaris bijhouden a.d.h.v. cao en loonschalen
  • Uren bijhouden, invoeren en uitbetalen (bijvoorbeeld bij flexwerkers)
  • Gehele boekhouding inrichten

Wil je de administratieve processen binnen jouw organisatie optimaliseren en samenbrengen binnen een gezamenlijke database? Bluenotion koppelt je systeem aan AFAS.

Onze koppelingen

Wilmar
Mailchimp

heb je vragen hierover?
dan horen we graag!

stel je vraag

Deze product configurators hebben we gemaakt