high traffic websites

Fiets en Fitness XXL

Online zichtbaarheid van assortiment

Fiets en Fitness XXL is een van de grootste fietsenwinkels van Nederland. 

Mockup Fiets & Fitness XXL

In het kort

Toen

Het succes van Fiets en Fitness XXL was online nog niet te zien. Een digitale upgrade van binnen en buiten moet hier veranderingen in brengen.

Nu

De webshop met volledig assortiment is online zichtbaar geworden. Fiets en Fitness XXL heeft een nieuwe moderne online uitstraling die hen past en ook qua techniek helemaal aansluit op de winkel! 

Morgen

Het assortiment van Fiets en Fitness wordt realtime opgehaald uit het kassasysteem; Wilmar Retail. Op deze manier staan de winkel en webshop in verbinding! 

Virtuele tour en nieuwe uitstraling

Fiets en Fitness XXL is een van de grootste fietsenwinkels van Nederland. Ondanks het succes in real life, waren ze online niet goed zichtbaar. We zorgden voor een nieuwe online uitstraling en vertaalden het succesvolle concept van Fiets & Fitness XXL naar de digitale wereld. Met een virtuele tour, professionele foto´s, modern design en een webshop met compleet assortiment en gekoppeld kassasysteem hebben ze een flinke upgrade gekregen!
De virtuele Google Tour op de website maakt het mogelijk om een kijkje te nemen in de winkel. Dit is niet alleen een leuk extraatje voor de website, maar voegt ook echt iets toe aan de klantbeleving. De klant ziet namelijk met eigen ogen het enorme aanbod op het gebied van fietsen en fitness.
Een nieuwe uitstraling vraagt om nieuwe foto´s. De professionele fotosessie draagt bij aan de uitstraling van de winkel en de webshop. Omdat we de kwaliteit zo extra goed laten zien, geven we klanten een goede reden om naar de winkel te rijden. 

Schermafbeelding_2020-03-24_om_17.06.54.png

Kassasysteem Wilmar Retail

De webshop van Fiets en Fitness XXL is volledig gevuld met behulp van het kassasysteem Wilmar Retail. Om dit proces volledig te kunnen automatiseren, zijn er diverse nieuwe modules ontwikkeld door Wilmar Retail en Bluenotion. Door middel van deze nieuwe modules worden fietsen (met afbeeldingen) volledig automatisch op de website gezet. Ze worden direct gegroepeerd en voorzien van de nodige filters. Fietsen die in de winkel worden verkocht, worden ook direct uit het systeem gehaald.

 

e625e6e4a392f93d73f2758d275558464c6fd0e82841e2386dcbb9c058d71518.png

Het resultaat

Online en offline werken nu naadloos naast en met elkaar. De kwaliteit van de winkel komt nu ook online goed over en het kassasysteem is aangesloten op online en offline verkoop. Zo is de administratie altijd 100% op orde en komt de consument niet voor vervelende verrassingen te staan. 

 

ff-xxl-3.jpg